Vi ville ikke hjem likevel😜


Jeg er fortsatt pÄ fredagen. Lever ikke i nuet akkurat nÄ. Men det skjedde sÄ mye fint pÄ denne sommerfredagen i september at jeg blir ikke ferdig med det sÄ fort her pÄ bloggen.
Etter bÄtturen til Gressholmen og HovedÞya var vi klare for trikketur hjemover. Men pÄ vei med trikk nummer 12 fra Aker brygge, fikk min reisekompanjong idéen om Ä hoppe av ved KontraskjÊret og Akershus festning. Kun en holdeplass, sÄ kunne lett ha gÄtt dit fra bÄtbrygga. Men vi ville altsÄ vandre litt pÄ gresset oppover mot festningen. Veeeeldig lenge siden jeg var der sist, enda sÄ nÊrt det er for meg her jeg bor nÄ. MÄ vÊre 50 Är sida. Hjelpe meg. Skremmende lenge sida. Men altsÄ nÄ igjen. Fint der, da.
Bildet jeg har valgt er kanskje litt utypisk for stedet. RĂ„dhuset fra en annerledes vinkel bak vollen.
♊
Og sÄ plutselig Barney pÄ rÞd lÞper?
Det mÄ vel kanskje forklares. Vi var ikke veldig lenge pÄ KontraskjÊret og festningsomrÄdet. Vandret videre ned til det fine torget rett bortenfor,
Christiania Torv i RÄdhusgata. Trafikken gikk der i gamle dager, ogsÄ den gangen jeg sist var pÄ festningen. Husker godt at vi kjÞrte over RÄdhusplassen. Men det tok slutt i 1990, for da vart det tunnel under festningen.
♊
Hvis du vil vite hvordan det hadde seg at Barney havna pÄ rÞd lÞper, kan du fÞlge med her pÄ bloggen
..NÄ mÄ jeg gjÞre noe annet enn Ä skrive, sÄ fortsettelse fÞlger
..


Og turen gikk videre
FÞrste Þya pÄ turen
Og sÄ var det turen jeg snakket om

8 kommentarer
    1. Flotte turer dere har tatt og fine bilder. Uvanlig vÊr i september for nordlendinger ogsÄ. Sola skinner og akkurat nÄ er det 19 grader. Sommeren har vÊrt flott og behovet for sydentur ble skrotet. Sparte de pengene kan man si. Ha en fin uke.

        1. Bor jo i nord, og nÄ er det 23 grader. Ikke bra nÄr det er styrt regn, hÄper det gÄr fort over og at sola igjen kommer til din kant.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg