Om Finn, Vipps, anger og slikt……

 


Jeg kjøpte nye reoler til kjellerboden. Måtte det etter at vannet sto 1,5 meter oppetter veggen nedi kjelleren i slutten av august i fjor.
Valgte et rimelig alternativ som til og med vart frakta hjem til meg. Måtte sjølsagt betale for den tjenesten, men absolutt verdt det.
Det er lenge sida jeg kjøpte disse reolene, men de har ikke blitt montert. Antageligvis en kombinasjon av at det ikke var prekært behov for dem ennå, samt rett og slett latskap.
Så viste det seg etter hvert at jeg så andres innkjøp av nye reoler etter restaureringen av kjelleren. Og da angret jeg på kjøpet mitt. Ville heller ha en annen type. Kunne ha byttet, men vart for trælete. Så gikk det litt for lang tid også……
♦️
Bestemte meg heller for å legge dem ut til salgs på Finn.no her om dagen til en pris som var 20% lavere enn det jeg hadde kjøpt dem for. Var ikke veldig dyre i utgangspunktet heller denne typen reoler, så kunne vel friste noen? Uåpna var pakkene også. Helt som nye. Var verdt et forsøk, men hadde ingen forhåpninger.
Gikk ikke mer enn ei snau uke før jeg fikk napp. Personen pruta ikke på prisen en gang, og det er uvanlig etter min erfaring der inne.
♦️
Han kom på lørdagen til avtalt tid og betalte med Vipps FØR han putta pakkene i bilen. Skikkelig bra og ordentlig kar. Vippsinga funka den, og penger gikk rett inn på kontoen. Perfekt. Er så fint med den Vippsen atte…..
Var vel egentlig flaks at betalinga gikk så greit egentlig, for da jeg kom inn igjen fikk jeg nyhetsvarsel om at Vipps var nede akkurat på lørdag. Men det merket ikke jeg noe til heldigvis. De hadde nok ordna det akkurat rett før vi benytta oss av den geniale oppfinnelsen. Så her vart det ikke noe problem…..


Får jeg til detta, da tru?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg