Får jeg til detta da tru?


Veldig bra med solide møbler og slikt. At de henger godt sammen og holder i mange år. Det er jo slik vi ønsker det. Kvalitet både i materialer og i konstruksjon.

Jeg er så veldig enig med meg sjøl der. Men det finnes unntak, og det opplever jeg nå om dagen.
Du ser nok tanga og skruene og hånda mi på bildene. Det kunne ha vært en normal setting med montering av hyller fra IKEA. Er ikke det. Jeg jobber tvert i mot med å demontere reoler. Av den enkle grunn at hyllene har stått under 1,5 meter vann og blitt både våte og skitne. Og i tillegg sikkert begynner å få mugg på seg. De må kasseres.
♦️
De sto der i kjellerboden da jeg kjøpte leiligheta, og det var jeg glad for. Solide og bra. Virker som de er bygd på stedet, eller at de er av det dyre og robuste slaget. Veldig bra. Helt til nå. For de må ut av boden for å kastes i søppelcontainere ute på gården. Alt skal bygges på nytt nedi kjelleren.
♦️
Hadde redskap som passer til de svære skruene jeg, vettu, og det funka bra med den tanga som jeg har arva etter faren min. Fjerna 10 hittil. Men det er så uhorvelig mange skruer at jeg tror ikke at jeg gidder den metoden likevel. Skal få lånt meg ei slegge og dælje løs på hele hyllesystemet. Tror det skal bli enklere. Håper jeg. Vet ikke før jeg har prøvd.
Sitter skikkelig bra sammen hele konstruksjonen, så, blir spennende.
Du ser størrelsen på skruene….eller boltene kan en kanskje heller kalle dem.
Dette hyllesystemet her var nok tenkt å vare veeeeeldig lenge.
Et relatert innlegg:
Fryktelig mye søppel

4 kommentarer
    1. Det er mye jobb etter at vannet flommet inn 🙈 Man skal ha godt verktøy og sterke hender til sånt arbeid. En litt annen setting, men da jeg overtok garasjen jeg har nå. Hadde tidl eier bygget opp et monster av en hylle bakerst. Den måtte ut, og skrudde ut og dro ut skruer og spiker for hånd. Det var flere hundre av dem… Vet du hva som bygget opp igjen etter hvert, hvilket materiale? Ha en fortsatt fin torsdag 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg