Bilder kan faktisk lyve….


På tå hev og to bein i ettermiddagssola ved Østensjøvannet. Skulle tro at grunnen var alle endene uti vannet og for så vidt enda flere bakom og på begge sider av oss. Skal jeg la deg leve i trua? Barney er tross alt en andehund. Som brukshund er altså puddelen en vannapporterende andehund.
Skal egentlig hoppe uti vannet for å hente ender som jegeren har skutt. Nå var det ikke noe sånt som foregikk der i går. Kun fredelige tilstander med Osloboere som nøt søndagsværet ved Østensjøvannet. Og kanskje noen turister. Hvem vet.
♦️
I hvert fall så var det noen småunger rett ved siden av oss også. Barney elsker barn, og har en mistanke om at det er fordi de er så aktive. Den lille tassen ved siden av oss kastet små steiner uti vannet til Barneys store forlystelse. Hadde jeg ikke holdt ham i bånd, ville han nok ha stupt uti. Han elsker jo vann.
Så du kan si at bildet lyver litt. Det er ikke endene, som han jo egentlig burde ha brydd seg om, men ungen og steinkastinga som får ham til å steile.
Det er forresten veldig fint å gå tur rundt Østensjøvannet…..


Skulle mate ender, men endra seg
Mate ender

2 kommentarer
    1. Hihi – et tøft bilde da! Og ja, det er fint å gå rundt Østensjøvannet… det har jeg faktisk gjort en gang – sammen med noen kjente jeg har på Mortensrud! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg