Nå har jeg gjort DET også🫣

Det handler om å handle. Å handle på nettet. Ikke i butikk. Jeg gjør begge deler, men oftest i lokale butikker. I hvert fall når det gjelder klær som bør prøves før kjøp.
Så hender det at det er lettere å få det rett i postkassa eller på dørmatta, og at det jeg ønsker meg rett og slett ikke kan skaffes i de lokale butikkene mine. Hvis jeg tar trikken ned til byen kunne det sikkert være en mulighet, men det tar litt tid, da.
Enkelt å sitte i sofakroken å søke opp ting på Internett.
Kjøpt både bøker og gaver på denne måten opp gjennom. Før bursdager og jul får jeg ofte tilsendt ønsker med tilhørende nett-link, og det benytter jeg meg alltid av. Tenk for en enkel måte å kjøpe gaver på.
♦️
Hadde hørt om en ny trend, i hvert fall ny for meg, om å handle på noe som heter Temu, men også fått advarsler om ikke å benytte meg av det. Bare «søppel» og dårlig kvalitet.
Derfor hadde jeg bestemt meg for ikke å bli lurt av dette «tullet».
En nabo av meg fortalte sin historie. Hun var begeistret. Hadde fått alt hun hadde bestilt, var fornøyd med varene, det var billig, hadde til og med fått mange varer gratis, betalte ikke frakt og fikk pakka rett på dørmatta om morgenen.
♦️
Tja, hvorfor ikke prøve? Kunne vært moro å kikke inn på denne nettsida.
Gjorde det, og dermed var det i gang. Veldig mye billig der. Ting som jeg egentlig trengte også faktisk. Lot meg altså friste. Vart 17 varer! Betalte kun kr.450,- med Mastercard. Fraktfritt.
Men så var jeg så klart spent på hva som skjedde videre. Skulle få varene innen 6-14 dager. Kunne spore pakken på nettet også. Bra. Men fortsatt skeptisk.
♦️
Og i går skvatt jeg litt. For det firmaet som skulle levere pakka sendte meg en mail hvor de skrev at forsendelsen var levert, og lurte på hva jeg syntes om leveringen. Akkurat, tenkte jeg. Dette er svindel. Så jeg svarte med 1 stjerne (av 5 mulige), forklarte at pakka ikke var mottatt og spurte om de eventuelt hadde levert den til feil dørmatte? Eller kanskje i beste fall for tidlig ute med å be om ros eller ris?
♦️
Det siste var heldigvis tilfellet.
For i natt, etter 13 dager, kom pakka. Nærmere bestemt klokka 03:09 vart den visstnok lagt på dørmatta mi, sto det inne på sporingsappen. Og klokka 06:30 fikk jeg SMS om det samme. Så firmaet holdt det de lovet.
Kanskje jeg kommer til å kjøpe mer der?
Jeg får se…..
♦️
Først skal jeg sjekke de tingene jeg har fått i hus.
Blant annet pelskippemaskin for Barney, hundeposer, ugrashakke, plantestøtter, vannflaske til Barney, alkotester, klistremerker, liten veske, 3M-lapper, skurekost, selfiestang for telefon, lyslenke og litt til.
Synes det var mye for pengene, jeg.
Men garantert varierte meninger om dette der ute, både angående miljø, «kortreisthet», rettferdighet, arbeidsmiljø også videre…..tenker jeg. 

6 kommentarer
    1. Har bestilt derfra en gang jeg også, og det var en del kjekke ting som fungerer fint. Men om jeg kommer til å bestille der ofte, nei, det gjør jeg nok ikke. Var håpløst mye mas fra dem etterpå, men ser ut til at jeg har klart å få bort maset for det meste nå 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg