Der var det mye fint, rart og spesielt……


Mariestad fortsatt, og hadde opplevd mye, men hadde hele tiden følelsen av å være i Sverige, eller i hvert fall i Norden. Men så på den siste dagen opplevde vi noe mer eksotisk. Vi ble nærmest sugd inn i denne butikken som ligger i sentrum av byen Mariestad ved Vänern.
Barney også, sjøl om han bare var nysgjerrig uten kanskje å være interessert i alt som var der inne. Men han fikk lov til å bli med inn. Bare det var jo helt spesielt. Ikke mange butikker hvor det er lov…


Jeg tok noen bilder som jeg har satt sammen i 2 collager. Der får du et visst inntrykk av hva jeg mener med at dette var både rart og spesielt.
Det var SÅ mye trøkt sammen inni den lille butikken. Helt utrolig.
Og jeg viser deg bare LITT av utvalget inni der. Da kan du tenke deg…..
♦️
Utafor butikken, på gata, sto det et stativ med kjoler. Det ser du på det ene bildet nederst her. Det var der vi starta. Alle kjolene var satt ned til 100 kroner stykket, og de var secondhand, fine og spesielle. Jeg fant en med riktig farge og passform for meg. Du ser den henge i front på stativet. Den brune.
Kjøpte den uprøvd, jeg. Litt for mye utringa både foran og bak, men vi snakket om det, og fant ut at det ville bli lett å endre på den. Både med noen få nest med nål og tråd og kanskje en liten brosje på det mest utfordrende brystpartiet.
Tok sjansen for 100 kroner, jeg.
♦️
Nabo A fant seg også et antrekk som hun tok sjansen på å kjøpe uprøvd, men som vi fant ut passet perfekt da vi kom hjem til ferieboligen.
Artig med gjenbruksbutikker. Men hva jeg skal kalle resten av butikken er vanskelig å si, for der var det en blanding av antikviteter, andre brukte ting, butikkeierens egen kunst og mye annet som sikkert var nytt. Hun heter Leyla Salm og butikken heter «The Bohemian Emporium by Leyla Salm art & design»
Så skulle du havne i Mariestad en gang, vet du hva du
kan oppsøke for å få en eksotisk opplevelse…..
Hun har forresten nettbutikk også…..


Loppis, fika og herlig feriestemning 

6 kommentarer

Siste innlegg