Bruker du panorering?


Her har det vært VÆR. Da vi gikk forbi det store, høye, gamle treet i dag tidlig, var det annerledes der enn dagen før. Mange store og små grener lå på bakken. Ikke tegn til hærverk. Antageligvis en naturlig forklaring i ordets rette forstand. Det var noen skikkelige vindkast her en kveld. Gamle trær kan fort bli stive og lite smidige med alderen, akkurat som meg. Tror nok at dette treet er MYE eldre enn meg, sjøl om det ikke er mulig å få telt årringene på det ennå.
Treet er mye høyere enn det ser ut på bildet mitt. For i det hele tatt å få med både toppen av treet og lille Barney ved bunnen, samt alle de nedblåste grenene, måtte jeg bruke den fantastiske panoramafunksjonen på telefonen min. Bare at det vart panorering vertikalt i stedet for horisontalt, som jo er mest vanlig. Prøv, hvis du ikke allerede kan det.
Derfor litt forvrenging av motivet, men fikk i hvert fall med alt.
Det skal også sies at jeg er alltid observant når jeg beveger meg under store, gamle trær i skogen og ellers når det er sterk vind.
Vil ikke ha tunge grener og i verste fall store trær i huet på hverken Barney eller meg når vi er ute på lufteturene våre.
Skogen frister
Plutselig lett tilgjengelig
Der datt det med et brak

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg