Hadde gleda meg slik…..men

På lørdagen som var skjedde det noe på Lillehammer som vekket min interesse. Dattera hadde inntatt den gamle OL-byen allerede på fredagen. Det var helga for den årlige  Zuccarello Allstar Game som i år skulle foregå i Håkons Hall. I fjor skrev jeg også et innlegg om dette. Det kan du lese her👇og jeg forklarer hva dette dreier seg om.
Kjendishockey eller hockeykjendis?
Dattera mi deltok som hockeyspiller i den såkalte kjendiskampen i forkant av den ordentlige kampen både i fjor og i år.
♦️
I fjor vart både kjendiskampen og hovedkampen sendt på en av TV2-kanalene.
I år tenkte jeg å sette meg til i sofaen igjen for å se på at kjendisene «presterte» på isen. Bra underholdning med alt fra terningkast 1 til 6 angående ferdigheter. Kan bli mye moro av klønete folk på isen.
Prøvde å lete opp når kjendiskampen skulle sendes, men fant ingenting. Visste at den foregikk fra litt over klokka tre.
♦️
Nei. Null resultat. Men hovedkampen skulle sendes på TV2 Sport2 fra klokka fem. Har ikke den kanalen på TV2 Play, jeg. Grunnen er at det blir unødvendig bruk av penger, for har ikke behov for å se på sporten som går på denne kanalen vanligvis.
♦️
Vart grepet av stundens fortvilelse og logga meg inn for å endre abonnement. Funka tvert det heldigvis, så fikk plutselig en ny kanal på skjermen. Og jeg fikk sett hovedkampen med Zuccarello og de andre hockeystjernene. Men egentlig håpet jeg på at de skulle vise i hvert fall glimt av kjendiskampen sånn før, etter eller innimellom…..men neida. Fikk ikke sett Dattera spille hockey i år. Men gikk antageligvis ikke glipp av det helt store, men lell a gut…..
♦️
Hva jeg gjorde etterpå?
Klikka meg inn igjen på abonnementssida mi på TV2Play og endret igjen, tilbake til det gamle abonnementet mitt.
Da fikk jeg beskjed om at endring vil tre i kraft 5.oktober, så fram til da kan jeg se så mye sport jeg orker på den nye kanalen min. Tror neppe at det blir aktuelt. Men må sikkert betale for det. Første måned gratis sto det, så da blir det vel bortimot en 200-lapp å betale ekstra for at jeg vart frista til å se på denne hockeykampen. Greit nok. Hadde vært dyrere å dra dit😅
♦️
Det vart litt trøst da jeg åpna Instagramkontoen til Dattera dagen etter. Der har hun heldigvis lagt ut litt bilder. Jeg tillater meg å gjengi et par av dem her, men for ikke å gjøre noe ulovlig, forteller jeg deg at bildene er tatt av Oskar Wikestad og Paal Martin Tvete.

4 kommentarer

Siste innlegg