#kanelsnurrer #kanelboller #kanelbolledagen #gjærbakst
Så ble det 54 kanelboller til slutt. Det dufter så godt her nå. Både hunden og jeg blir fristet til å smake, og klart vi gjør det! Jeg tar 2 til kaffen og Barney får en liten bit, selv om det ser ut som han ønsker mer. Men så er det nå en gang sånn at kanelbolle ikke er den beste hundemat, så der går grensen. Om det er så sunt for matmor diskuterer vi ikke akkurat nå.
Nå skal de rett i fryseren for senere fortæring sånn pø om pø, dog helst ikke for ofte. Det er alltid kjekt å ha litt bakverk i fryseren til gjester og av og til meg selv. Mange av dem skal bringes videre i frossen tilstand til sammenkomst i slekta, for så å bli opptint i stekeovnen rett før servering og igjen forhåpentligvis spre liflig duft i lokalet. Vel bekomme!
Hørtes ut som fristende kaffekos! 😀
Herlig 🙂 Nå fikk jeg også lyst til å bake kanelboller!
Kristin: Veldig! Nå er de trygt i fryseren for en stund 😉
Tina Reiser: Gjør det! Hyggelig at jeg inspirerer 😉
Ser utrolig godt ut.
Fulgte etter deg hit jeg, selv om du hadde skrevet bloggnavnet feil. 😉 Ser ut som en koselig blogg dette også, så jeg følger deg gjerne for å finne deg lettere neste gang. Ha en fin kveld.
Marit: OK. Takk. Skrevet feil, ja? Uffda. Nybegynneren må skjerpe seg 😉
solliv: Tusen takk! De var (og er) gode 🙂
No fekk eg lyst på skillingsboller:-)
Det så veldig godt ut (:
Anonym: Ja, kjært barn har mange navn! Det heter vel også både skillingsboller og kanelsnurrer 🙂
Lilli: Ja, ble gode!
Nam! Nesten så jeg lukter dem helt hit 😀 Gjærbakst både dufter og smaker fantastisk :o)
Aina: Takk for hyggelig kommentar 🙂
Så deilig det så ut <3
Veronika Nord: takk! De ble gode 🙂