Kakeutfordring for mommo

Det startet med at jeg fikk i oppdrag å bake marsipankake til barnebarnets 3-årsdag. Koselig det. Og bra at dattera har tillit til meg. Jeg har vel fått til marsipankaker før da, tenker jeg, i hvert fall spiselige og noenlunde greie å se på. Pynten har stort sett bestått av hjemmelagde marsipanroser.

Utfordring til mommo: Det ønskes tema Cars (Biler) eller mer spesifikt Lynet Mc Queen i en eller annen form på kaka. Og mommo googler. Jeg vet jo hva Lynet Mc Queen er, men å overføre det til kake bli nok noe helt annet. Det finnes mange pene kaker med dette tema der ute på internettet. Noen er meget fine, formet som bil med rød marsipan eller fondant og ligner virkelig på originalen. Imponerende og vanskelig. Det må da finnes en annen mulighet? Jeg søkte videre. Det finnes noe som heter “spiselig bilde”. Det er et tynt, spiselig sukkerark hvor ønsket bilde er preget inn. Det måtte være løsningen.

Da var det bare å finne et sted å kjøpe det. Og det fant jeg. På dette nettstedet hadde de selvsagt mye annet også. Det var så og si alt som kunne tenkes av partyeffekter i denne kategori. Og de lokket med fraktfri sending hvis det ble handlet for en viss sum. Da måtte jeg jo bare se mer, og det ble flere ting på lista i “kassa”. Så blir det spennede å se om det kommer fram i tide. Og så blir det spennende å åpne pakka, og ikke minst pynte kaka etter hvert.

Det som er sikkert pr i dag er at jeg skal ha rørt jordbær inni kaka, sammen med krem. (Bildet er lånt fra Pixabay Images)

Licensed from: Cristinaimagenes pixabay.com

 

14 kommentarer

Siste innlegg