Barneys gledelige morgenoverraskelseđŸ©·


Puddelen Barney som har blitt stjerna her pÄ bloggen opp gjennom, er jo stadig pÄ farten. Dog ikke sÄ veldig lange turer vanligvis. Men av og til hender det jo at han fÄr vÊre med bÄde pÄ bilturer, trikketurer og kaféer. Det har du sikkert fÄtt med deg hvis du har vÊrt innom bloggen tidligere.
Men det mest vanlige er turene rundt her vi bor, i skogen og pÄ slettene.
Det vil alltid vĂŠre litt variasjon pĂ„ disse lufteturene sjĂžl om de skulle foregĂ„ pĂ„ samme steder dag etter dag. Treffer forskjellige folk og hunder, vĂŠret og Ă„rstidene er forskjellig og Barney finner forskjellige skatter😉
đŸ©·
En morgen fÞr helga var enda en slik dag i vante omgivelser pÄ morrasturen.
Men sÄ skjedde det noe.
Vi hÞrte herlig barnelatter og «skrik og skrÄl»; noe som hender rett som det er oppÄ sletta. Mange skoler og barnehager benytter seg av omrÄdet for utflukter til tider.
Plutselig stÄr Yngste barnebarn ved siden av oss nedi skogkanten. Hun hadde sett oss, og hun var pÄ tur med skolen sin. Om ikke hele skolen, sÄ i hvert fall en god del andre fÞrsteklassinger.
đŸ©·
SÄ stas og overraskende for oss alle tre pÄ en helt vanlig morrastur.
Barney elsker barn, og spesielt barnebarna mine.
Hun ville vise fram puddelvennen sin til de andre, og det hadde ingen noe i mot. Det vart hopp og sprett og tjo og hei pÄ puddelen sammen med lekne, entusiastiske skolebarn.
For en herlig, uventet morgen. Det ble bĂ„de mental og fysisk trening pĂ„ Barney, sĂ„ godt med en formiddagshvil for puddelgutten da vi kom hjemđŸ„°
Tjo og hei med barnebarn og Barney 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg