Langfredag? Nei….men en lang fredag, kanskje🤗

Snapchat-filter for å pynte på fasaden😝

Dagen kan bli lang og innholdsrik når en karer seg ut av senga klokka 06:00 om morran, slik jeg gjorde i dag. Ikke helt frivillig, men greit nok. Var faktisk forberedt på det, så hadde til og med satt på vekking….til nettopp klokka seks.
Sto opp på første varsel, for hadde ikke mye tid å miste.
De vanlige, daglige morrasgjøremålene på badet tok jeg meg tid til. Droppa kaffe og mat. Var litt for tidlig for slikt. Men Barney fikk turen sin i skogen i 15 minutter, og da var vi ferdig med det for noen timer.
♦️
Da var klokka blitt 06:45 og vi var klare for avreise.
Putta Barney inn i bilburet og dro av gårde. Skulle ikke langt. Bare til barnebarna sitt hus. Hjelpe til med litt morgenritualer der på grunn av at mamman og pappan snart skulle dra av gårde til flyplassen og videre til bryllup. Neida, ikke det bryllupet😉
♦️
Hyggelig og grei oppgave for mommo. Kun sørge for frokost, lage matpakker og få barna av gårde til skolen. Og Barney er alltid glad for å hilse på dem, så null stress for ham å stå opp tidlig av en sånn grunn.
Vart ikke lange barnevaktoppdraget for meg denne gangen, for etter cirka 3 timer var vi hjemme igjen. Omtrent på den tida vi vanligvis starter dagen. Eller litt senere, da. Men ikke mye. For både Barney og jeg liker å ligge lenger enn til klokka seks om morran. Men av og til er det faktisk helt greit å stå opp tidlig også.
♦️
Og barna? Overlot jeg dem til seg sjøl etter skoleslutt, da?
Neida. Ta det med ro. De blir skikkelig godt tatt vare på. De har andre besteforeldre enn meg også, så de tok over stafettpinnen og får æren av å være sammen med ungene inn mot helga.
Og fredagen min videre?
Burde vel sove litt igjen kanskje?
Men vart ikke trøtt mer etter et par kopper med kaffe, så da kunne dagen fortsette på hjemmebane med forefallende arbeid, ny tur med Barney og prat med naboer.
♦️
Og som vanlig litt sofatid med iPaden på fanget og Nyheter på TV2 samtidig.
Kunne ikke unngå å få med meg alt styret rundt det berømte bryllupet på vestsida av fjellene, og dessverre må jeg innrømme at jeg er hakket litt for interessert i å følge med enn jeg hadde tenkt at jeg skulle bli. Flaut å si.
♦️
Og ennå er fredagen ung her jeg sitter og skriver. Kan få mye spennende ut av dagen fortsatt, Barney og jeg…….
Og hvor lang fredagen blir for meg, avhenger nok sterkt av når jeg blir så trøtt i kveld at jeg bare rett og slett må finne igjen senga……

2 kommentarer
    1. Godt å ha ei bestemor som deg – opp og hoppe glad og lett og hjelpe til! (og du – jeg er også litt mer interessert i det bryllupet enn jeg hyler ut…… 🙂 )….. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg