Første øya på turen


Båtturen fra Aker brygge til øyene tar ikke lang tid. Den første øya er Hovedøya. Vi gikk ikke av der. Båten fortsatte videre til østsida av Lindøya. Gikk ikke i land der heller vi. Men i fjor gjorde vi det på øyturen vår. Neste stopp var Gressholmen, og der gikk vi i land sammen med mange andre. Vårt følge besto av Barney, Iva, Nabo G og meg.
Og for et nydelig vær det var denne fredagen i september. Vi valgte en skikkelig bra dag for utflukten vår til øyene.
I stedet for å følge strømmen til kroa på øya, tok vi en annen sti for at hundene skulle få en skikkelig luftetur. Og det vart skikkelig fint for oss mennesker også. En god runde vart det.
Under her poserer Barney for fotografen, og i bakgrunnen sees Heggholmen fyr. Det går an å gå mellom Gressholmen og Heggholmen. Det gjorde vi i fjor.
Se link til innlegget om det nederst på sida.


Så var det tid for lunsj, og den inntok vi på Gressholmen kro. Valgte reker. Alltid godt. Det vart ei reke på Barney også. Ser ut som han tigger fælt på bildet under her, men til hans forsvar kan sies at det skjedde bare en gang at han hoppa opp. Måtte jo sjekke hva som vart servert så klart.
Vi var akkurat 2 timer på Gressholmen, og da rakk vi båten som skulle ta oss videre. Det var mye mer som skjedde denne fine dagen, og det skriver jeg mer om senere…..


Og så var det turen jeg snakket om
Det var bare nesten
Har du vært på dette fyret?

12 kommentarer

Siste innlegg