Ingen gråter☺️


«Oppe og ikke gråter», kan jeg si i dag med rette. I dag sto Barney og jeg opp klokka sju. Helt unormalt, for liker å ligge lenger begge to. Men hadde overnattingsbesøk av to småtasser, og vi måtte stå opp da, for ting skulle skje. Men helt greit, og ingen gråt, og det hjalp bra at morgenen allerede var ganske lys.
♦️
Fint vær på morgenturene nå om dagen. Litt kaldere i lufta, men veldig fint. Fortsatt grønn plen og grønne blader på trærne også, så ikke følelse av høst ennå. Bortsett fra temperaturen, da. Men utover dagen når sola tar, blir det sommerfølelse igjen. Spiste for eksempel både lunsj og middag på terrassen i går.
♦️
Bildet jeg har valgt er fra morgenturen i går. Alltid forskjellige de turene. Og denne dagen fant puddelen en skatt. Heller ikke uvanlig. Men fangsten varierer. Det vart et gjenglemt sitteunderlag på lørdagsmorran. Han rulla seg rundt i graset og lekte litt med det. Bar det med seg, vart lei etter hvert og la det igjen oppå sletta noen meter unna der han fant det. Og så hjem til frokost. Slik blir det nok bortimot i dag også. Kanskje en pinne blir med hjem? Og barnebarn skal være med på tur. Det er annerledes. Så får vi sjå åssen det blir videre. Klokka er blitt åtte. Vi skal snart ut….Seks plussgrader ute.

4 kommentarer
    1. Livets dessert, og det er topp.Kos med besøk. Skal i selskap til barnebarn som ble 14. Har med det ho liker best. Hjemmelaget jordbærsyltetøy, agurk og tomater og penger. Kos deg med barnebarna.

      1. Veldig koselig. Så artig at du nevner jordbærsyltetøy. Jeg lager alltid frysetøy av jordbær hver sommer. Hver gang de er på besøk tiner jeg en boks, for mommos jordbær må de alltid ha på brødskiva🥰 Kos deg på bursdag🙋🏼‍♀️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg