En bortimot normal tur

Litt på etterskudd her igjen nå, men blir som regel slik her på bloggen. Jeg representer ikke et mediehus som må være raskt ute med nyheter heldigvis. DET stresset orker jeg ikke. Og da blir det som det er. Søndagsnyheter kommer på en tirsdag for eksempel. Slik som her.
Ikke at det er en voldsom nyhet. Vil ikke narre deg. Det er heller en liten rapport fra vårt enkle liv borti høgget her.

Det var Yngste barnebarn som som også var med på morgenturen på søndag. Hun hadde debutert som hundefører dagen før. Det kan du lese om her:
For første gang
Med nytt antrekk og nye muligheter for opplevelser, trasket hun gjennom skogen og opp mot sletta. Og jeg hang med. Der var geitene på beite. Gikk bra for Barney å nærme seg denne unge geita. Ikke så kampvillig som de voksne. Altså en fin opplevelse for alle. En litt mer skremmende opplevelse var det den gangen jeg skrev om tidligere:
Risikabel nærhet med geiter
Konklusjonen etter denne morgenturen må nesten bli at det var som overskrifta tilsier. Ganske så normalt. Men hva er normalt? Ingen av turene våre er like, sjøl om vi noen ganger går samme ruta. For det skjer jo ting underveis. Og sjøl om det er små hendelser, gir det krydder i hverdagen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg