Endelig en forklaring?đŸ‘đŸ€“


Der kom det!
Forklaringen pÄ hvordan den nye statistikken virker. Denne meldingen poppet opp pÄ skjermen min i gÄr da jeg var sÄ vidt innom bloggen min.
Og den fikk sikkert du ogsÄ, hvis du er blogger pÄ Blogg.no, slik som meg.
Jeg var opptatt med andre ting akkurat da, sÄ rakk ikke Ä gÄ inn Ä sjekke FAQ pÄ framsida av Blogg.no, men nÄ har jeg gjort det. I hvert fall sett litt. Skal studere nyhetene mer litt senere i dag. Uansett interessant. Fikk svar pÄ mye av det jeg har lurt pÄ allerede da jeg var kort innpÄ.
En annen rar ting, omtrent samtidig, var at tallene mine raste i vÊret inne pÄ «sanntid» i Google Analytics-statistikken.

What?
SÄ hÞyt tall pÄ 30 minutter har jeg vel aldri hatt? NÄ kan dette vÊre tilfeldig. Ikke sikkert at det har med oppdateringen av GA Ä gjÞre, for i gÄr hadde jeg nemlig et innlegg om ei eplekake som viste seg Ä bli umÄtelig populÊrt. Kanskje det var grunnen? Det vil vise seg pÄ Topp100-lista i dag nÄr den oppdateres sÄnn midt pÄ dagen omtrent. Blir spennende.

Jeg fĂ„r si som jeg har sagt fĂžr. Det er vel matblogger en burde ha vĂŠrt😜
Men det blir for ensformig og dristig for meg som hverken er baker eller kokk, sÄ fortsetter som jeg har gjort, tenker jeg.

18 kommentarer

Siste innlegg