Innsats med HØY PULS for TV-aksjonen👏💪


I dag er den årlige TV-aksjonen for innsamling av penger til et veldedig formål. I år er det Barnekreftforeningen som det samles inn penger for.
Lørdag var det noen som tjuvstarta. Det kunne fort ha blitt bokstavelig også, for de løp på Bislett, og der er det full mulighet for tjuvstarting. Men det skjedde ikke. Kun i overført betydning i forhold til at den aktuelle aksjonsdagen er i dag, søndag.
Skiklubbens klubbmesterskap var det som vart arrangert. Skiklubben er en NRK-podkast med Silje Nordnes, Anders Aukland og Emil Gukild.
Nå arrangerte de mesterskap i 1500 meter baneløp på sjølveste Bislett stadion. Alle inntekter i form av deltakeravgift, inngangsbilletter og salg av kioskvarer gikk uavkortet til Barnekreftforeningen.
Bra tiltak, og mange stilte opp som løpere, deriblant en god del kjendiser.
♦️
Jeg var heldigvis bare tilskuer. Å løpe 1500 meter ville nok ganske sikkert blitt flere hakk for heftig for meg, så jeg plasserte meg trygt på tribunen ved siden av Yngste barnebarn for blant annet å se på at min Datter Siri, altså Yngstes mamma, gjennomførte 3 og en halv runde på Bislett. Hun klarte seg veldig bra. Imponert, jeg.
Det var flere heat, men på bildecollagen øverst vises kun deltakere fra hennes heat, samt Fantorangen som også befant seg der. Han løp ikke. Bare danset og underholdt oss på tribunen. Det var nok spesielt stor stas for barna.
♦️
Etterpå vandret vi ut av stadion og nedover til en lunsjrestaurant ikke så langt unna. Rapport kommer derfra også etter hvert.
Utafor Bislett måtte jeg bare ta bilde av denne balkongen med den morsomme «figuren»👇

 

8 kommentarer

Siste innlegg