Puddel eller bamse?

#puddel #mjøsa #puddelklipp #bamse #hamar

“Samboeren” min, mellompuddel Barney, ser ut som en bamse i ansiktet for tiden. Det er ikke hans skyld, stakkar. Han bryr seg heldigvis ikke om hvordan han ser ut….tror jeg. Det er matmor som bryr seg, og det er hun, det vil si jeg, som må ordne dette. Han er ganske søt med mye pels i ansiktet også, men det skal nå ikke være sånn på en puddel. Jeg har skrevet om Barneys pelsstell tidligere også, og innviet mine lesere i puddelklippeverdenen.

I morgen, tror jeg; blir det ansiktsklipp. Da tar jeg fram barbermaskina hans. Ja, han har egen maskin med 2 forskjellige skjær. Det ene klipper veldig kort ,for ansikt og labber og mage, og det andre brukes på kroppen. Pelsen på kroppen og bena skal være litt lengre. Ørene og toppen av hodet klippes med saks. Så vet du det 🙂

Og klippeprosessen er ikke EN lang seanse. Her i huset  gjøres det pø om pø etter innfallsmetoden, over flere dager hvis det passer oss sånn.

Bildet viser Barney ved Mjøskanten i dag tidlig, på vår morgentur, i nærheten av Jernbanemuseet og Domkirkeodden i Hamar.

13 kommentarer

Siste innlegg