Årets 17.mai-lunsj.

Vi var kun 3 stk til nasjonaldag-lunsj i år…og Barney da. Jeg har hatt det med å lage et eller annet innen koldtbordvarianten på 17.mai opp gjennom. Det er vel mest for at det er praktisk og at folk kan komme til og fra og spise litt til forskjellige tider. Noen år har det vært sånn.

Selv om besøket var ganske forutsigbart i år, ble det koldtbord. Men det ble ganske enkelt.

Du kan se bilde av det her.

Jeg laget en deilig potetsalat bestående av kalde poteter, purreløk, eple, sylteagurk, rømme, majones, sennep og litt salt. Sånn ble det denne gangen.

Spekeskinke, salamipølse, ruccula og melon på ett fat.
På neste fat be det røkt ørret. Så et fat med eggerøre. Brød, flatbrød, rømme og sennepssaus satte jeg også fram.

Enkelt, greit og godt.

Til dessert ble det Pavlova. Det var det sikkert ikke bare jeg som hadde 😉

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg