Fargerikt, men skremmende kart….

Og så var lille Norge på verdenskartet igjen. CNN hadde en fargerik værmelding i dag tidlig. Det blåste her på innlandet i går også, men neimen om det var noe i forhold til det de opplevde på Mørekysten. Det illustreres bra her på værkartet til CNN. Hos meg var det lunt og gult rett nord for Oslo på kartet. Mens de som hadde, og kanskje fortsatt har LILLA farge (!), opplevde været noen hakk heftigere enn meg.

Jeg hadde et innlegg i går om vindkastene her på flatbygdene: Tatt av vinden.

Så går det nå i skrivende stund heldigvis etter omstendighetene bra med passasjerene på cruiseskipet som mistet motorkraft i de høye bølgene i går. Det kunne ha gått veldig galt. De var få hundre meter fra skjær og land da de endelig fikk i gang en av motorene og etter hvert fikk ankerfeste.

 

 

 

8 kommentarer
  1. Jeg leste på en annen blogg at det er storm noen steder der hjemme.. Så kommer det nok her også, det bruker det synes jeg 🙈 God søndag ☕

  2. Uff ja. Jeg fulgte ned ei stund på nyhetskanalen. Det må ha vært temmelig skremmende for de ombord. Heldigvis ser det ut som det går mye bedre nå.
   Ha en fin dag 😊

  3. Huff og huff! Det var litt av et vær ja. Blåste og rusket godt her også, men ikke i nærheten av det som var andre steder i landet.

   Når det blåer storm og orkan er det store krefter i sving, og man forstår det liksom ikke helt før man ser skadene etter f.eks. en orkan.

   Tenker på de som var ombord i cruiceskipet. Fysj så redd de måtte ha vært. Over Hustadvika er det værhardt. Når til og med hurtigruta ikke ønsker å kjøre over Hustadvika når det blåser så sier det mye, og hurtigruta er jo vant til storm og vind fra Finnmarkskysten.

   Ble sittende å lese og følge med nyhetskanalen i går.

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg