Måtte kjøpe antrekk til i morgen

Jeg måtte en tur på kjøpesenteret for å kikke etter nytt antrekk. I morgen skal jeg på navnefestseremoni i Oslo Rådhus og må ha på meg noe annet enn det som henger i skapet mitt pr. i dag. Det er lenge siden jeg har kjøpt meg klær egentlig, ihvertfall den type klær, for er sjelden i modus for å vandre i butikker, og ikke minst prøve klær. Det er blitt litt bedre i det siste, for har mistet noen få kilo i løpet av året, og derfor litt mindre frustrerende å oppholde seg i prøverommet.

Det var heller ikke så stressende å være der et par timer nå som jeg vet at jeg har mer tid til rådighet. Mens jeg jobbet hadde jeg ofte dårlig samvittighet for å rusle rundt i butikker. Jeg var mer effektiv og fikk gjort det jeg skulle i en fei. Jeg har vel egentlig aldri likt å shoppe heller, skal jeg være ærlig. 

Fangsten ble: To kjoler, en dressjakke, en strømpebukse, truser og bh til meg. Gave til barnet har jeg allerede ordnet, men det ble et kort som skal henge ved en rose til henne.Og så har jeg ikke bestemt om jeg skal bruke gullpenn eller sølvpenn til å skrive med, derfor kjøpte jeg begge.

Hvorfor to kjoler? De var så rimelige at jeg slo til. Da kan jeg prøve i ro og mak her hjemme med riktige sko og ikke minst den nye strømpebuksa. Da kanskje jeg finner ut hvem av dem jeg skal iføre meg i morgen.

 

14 kommentarer

Siste innlegg