Feststemt søndag i Oslo

Oslo rådhus. Ferden gikk fra Hamar og dit i går. Anledningen var deltagelse i navnefestseremoni for minstebarnet i familien. Denne type seremoni er i regi av Humanetisk forbund og er et alternativ til dåp. 

Trappa opp fra aulaen til bankettsalen hvor seremonien foregikk. Det er så vakkert der….

Den vakre Bankettsalen i Rådhuset var rammen rundt navnefesten.

Seremonien varte litt under en time og inneholdt musikalske innslag av høy kvalitet, taler og korsang. Og ikke minst fikk de 10  små barna utdelt vakker navnetavle til minne om dagen.

Detalj fra taket i Bankettsalen i Oslo Rådhus. Vakkert.

Og etterpå var det familie- og vennesamling / fest i hjemmet.Her er litt av borddekorasjonen som vertinnen så vakkert hadde ordnet….

Det ble servert deilig koldtbord, og her er første porsjon som pensjonisten forsynte seg med. Det ble nemlig flere runder. Er det fest, så er det fest….

Og ikke nok med det. Det var kaker så det holdt! Namnam….måtte smake på alle….nesten…..

Og så var det plutselig over og alle var enige om at det hadde vært en veldig fin og minnerik dag.  Hamarsingene satte seg i bilen for hjemtur, og vel hjemme var det ikke lenge før undertegnede kasta av seg skoa og fant senga. Jeg var i grunnen rimelig overmett, som man kan tillate seg i sånne lag; hvis det ikke blir for ofte. Jeg sov vel litt urolig pga det, men i dag tidlig var alt ved det normale og jeg var merkelig nok sulten igjen….. 😉

12 kommentarer

Siste innlegg