Fluesopp til frokost?

Sjekk de soppene! Jeg og to tidligere kolleger var invitert til en tredje tidligere kollega på frokost/lunsj i dag. Kjempekoselig. 

Vi har faktisk blitt enige om å møtes jevnlig etter at tre av oss ble pensjonister. Den fjerde kunne også ha vært pensjonist, men velger å jobbe litt til, så lenge hun synes det er ok. Jeg må jo innrømme at jeg heller ikke er helt pensjonist, for tar som tidligere nevnt på meg litt jobbing på forskjellige apotek noen timer hver måned.

Så møttes vi da, for første gang på pensjonisttreff. Dette skal vi gjøre en gang i måneden, er planen. Enten hjemme hos en av oss eller ute på en kafe. Treffes skal vi uansett. Veldig hyggelig å holde kontakten. 

Så ble det nå fru J som tok initiativet. Og det ble altså førjulsfrokost. Det som vekket mest oppmerksomhet, selv om den andre maten heller ikke var noe å klage på, var soppene!

Sånt har jeg ikke sett før! Ser du hva det er?

Du har sikkert allerede gjettet det. En sopp består av et kokt egg på høykant med litt majones på og oppå der en tomatskalk med majonesprikker. Dette holdes sammen med en tannpirker.

Smart og kreativt sier nå jeg! Og selvsagt godt. Alle vet jo hvordan det smaker.

Da ble det tre timer som selvsagt gikk i full fart, for vi var alle rimelig pratsomme. Mye usnakka siden sist. Og vi har nå barnebarn alle fire, så da er det uansett mye å “skryte” av. Kjempehyggelig var det!

Vi avtalte ikke tidspunkt for neste treff, men fru E skal være vertinne neste gang, uti januar en gang……Men først er det jul……

 

 

 

20 kommentarer

Siste innlegg