Et gammelt søndagsvinterbilde passer i dag

En collage fra noen år tilbake. Vi hadde campingvogn stående på Skeikampen en del vintre. Rettere sagt ved Skeikampen. Vi bodde jo ikke oppå den! 😉

Du ser Skeikampen på bildet nederst til høyre. Veldig fint der oppe. På det samme bildet kan du kanskje også skimte den lille fjellkirka.

Der oppe er det alpinanlegg, fint løypenett for langrenn, to campingplasser, masse hytter, butikk, kirke, kafe og hotell med tilhørende fasciliteter. Hvis jeg har glemt noe, så si fra hvis du er Skeikampen-entusiast 😉 OBS. Må nevnes at dette IKKE er sponset reklame for Skeikampen. Men kunne sikkert ha fått en del for dette innlegget med så mye skryt…hehe….

Vi solgte campingvogna. Fint å ha prøvd det også. Egentlig kjempekoselig og avslappende. Vi hadde forholdsvis kort vei å kjøre også, så var lettvint. Og vi unnet oss den lille luksusen å få noen til å sette på strømmen før vi kom. Det gjorde det betraktelig mer koselig å sette seg til der inne på fredagskvelden.

Jeg må innrømme at etter at vi sluttet å være der oppe, har det blitt lite skigåing. Men gidder ikke å ha dårlig samvittighet for det. Sånn er jeg ferdig med. Jeg går turer med Barney nå for tiden. Kan jo prøve en skitur i vinter med Barney, kanskje. Skiforholdene er jo fantastiske her nede i lavlandet ved Mjøsa også, og enda bedre oppi Vangsåsen nær ved.

Ellers har jeg spark som jeg ennå heller ikke har brukt denne sesongen. Nå må jeg ta meg sammen! Det er jo veldig moro for Barney! Da kan han løpe, løpe, løpe….Men det blir nok litt småstopp underveis, kjenner jeg ham rett. Snuse,snuse, snuse, tisse, snuse, tisse….;-)

16 kommentarer

Siste innlegg