Kjendiskamp=Verdikamp, og vi var der🙋🏼‍♀️

Her har Eldste barnebarn knipsa 4 av spillerne, blant annet sin mamma Siri😉

Norway cup har holdt på hele uka. Og både Barney og jeg har merka livet oppå sletta, både på avstand og nært hold. Det skjer mye. Ikke bare barn og ungdommer som spiller. På onsdag var det den såkalte Kjendiskampen som også kalles Verdikampen. Den foregikk på finalebana.
Norway Cup informerer på hjemmesida si:
«Kjendiskampen, også kjent som Verdikampen, er et fast innslag i Norway Cup. I år samarbeider vi med Redd Barna og Mot. Det viktigste vi gjør i Kjendiskampen er å promotere gode verdier for barn og unge.
Norway Cup skal være verdens viktigste arena for idrettsglede og vennskap. Vi skal vise barn og unge at alle er like mye verdt, og at vi må bry oss om hverandre. Og Verdikampen er en arena hvor kjendiser hjelper oss å sette fokus på vårt viktigste budskap, sier Marthe Bøhler.»
♦️
De fire utvalgte spillerne på bildecollagen min er Datter Siri, artist Chris Holsten, Mads Hansen og Vinz Dery. Det var Eldste barnebarn som fikk låne telefonen min for å ta bilder av spillerne da de var ferdig med kampen. Det var visstnok stas.

Kan også opplyse at det røde ReddBarna-laget vant 3-0 over det svarte Mot-laget.


Over her ser du bilder jeg tok i løpet av kampen. Datter er nummer 19, spilte i forsvar og var kaptein på det røde ReddBarna-laget.
Yngste barnebarn og jeg ved siden av hverandre på tribuna ser du under her, litt før kampen starta.

Denne onsdagen var ikke Barney med på Norway Cup. Blir litt for heftig både for ham og meg at han er med på sletta når dette foregår. Men han har vært der. Det skrev jeg om her i går.
En annerledes tur over sletta.
Starten på sommerens eventyr oppå sletta.

8 kommentarer

Siste innlegg