Om påfugl, kanelbolle og miniklatrepark.


Husdyrparken igjen, da. Samme dagen, men flere innlegg. De andre kan du klikke deg inn på nederst her.
Etter å ha hilst på alle dyrene inne på EKT rideskole og husdyrpark benytta vi oss av kaféen på området. Inngang både fra sjølve parken og fra utsida.
Jeg bor bare få minutters gange fra denne fasiliteten, men har merkelig nok aldri besøkt kaféen før. Kan kanskje forklares med at jeg nesten alltid har med meg puddelen når jeg passerer der, eller i hvert fall er i nærheten.
Hund og kafé passer ikke alltid sammen. Men det skal sies at Barney faktisk har vært med på en del spisesteder som tillater det opp gjennom.
♦️
Så hvorfor har vi ikke vært her på den nærmeste muligheten?
Nå som jeg endelig har vært der, kommer det nok til å skje senere også, og gjerne i følge med Barney.
For jeg oppdaget at bestilling av mat foregår gjennom ei luke, eller rettere sagt et vindu, i veggen. Da trenger vi jo ikke å gå inn for å bestille, og behøver ikke å bekymre meg for om Barney kan bli med inn eller ikke.
♦️
Det er mange fine plasser å sitte på ute, og akkurat det gjorde Yngste barnebarn og jeg da vi var der.
Vi kunne lett ha tatt med oss mat og drikke ut av området også, for fikk kaffekopp med lokk og kanelbollene våre i pose levert gjennom luka.
Men vi valgte å sitte der for å få skikkelig kafébesøkfølelse.


Og koselig vart det, og godt smakte det. «Verdens største» kanelbolle vil jeg si. Så stor og mektig at  både Yngste og jeg putta resten i posene og tok med oss hjem.
Påfuglen fikk ikke smake. Ikke sikkert det er så lurt å fôre ham med slikt. Han oppholder seg hvor han vil på området, og stikker ofte innom kaféen også.
♦️
Vi fikk mye ut av besøket vårt i husdyrparken denne dagen. En miniklatrepark var det også der. Litt i enkleste laget for «store» Yngste, men moro lell…….Hun er vant til større utfordringer, den tøffe jenta der…..


Hestejente for en dag
Ble jeg stemplet for alltid?

4 kommentarer
    1. Jeg har aldri vært innafor hos dyrene, regner med det innafor gjerde alt dette er. Jeg har bare vært på kafeen som er på vanlige omårde. Der er det ingen luke i veggen nemlig. Der er det også kafe inne OG ute 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg