Hvorfor så fornøyd?


Det var en del av den travle men innholdsrike fredagen.
Jeg hadde allerede rukket champanjelunsjen med damene i nabolaget.

Og dette bildet jeg viser deg her vart så klart tatt før jeg vart forkjøla i går😉 Var ikke riktig så blid og nysminka på søndagen, nemlig: Det var forklaringen, ja…
♦️
Og tilbake til det blide fjeset.
Det var ikke en selfie, sjøl om det kan se sånn ut. Jeg hadde ei dame på besøk som var sminkør av yrke. 
Er jeg blitt så jålete at jeg har fått meg privat sminkør også nå?
Neida, kun en engangsforeteelse. Og det kan forklares (rettferdiggjøres😌) ved å fortelle deg at dette var julegava fra Dattera mi. Jeg har bare vært litt treg med å benytte meg av den. En time med veiledning i sminke av en profesjonell sminkør/makeupartist som Datter kjenner.
♦️
Så fikk jeg altså time hjemme hos meg få fredagen klokka 15, slik at jeg rakk å komme meg hjem fra champanjelunsjen før hun ankom.
Vart til og med en liten tur med puddelen i skogen mellom avtalene også, så skikkelig fart på den fredagen. Og mer skulle det bli.
Dagen med full fres og trøkk.
Men altså sminkinga først.
Dårlig timing med den sminketimen, tenker du kanskje, i og med at jeg allerede hadde vært ute på vift. Men skulle skje mer senere, så fikk vist fram resultatet til de jeg traff på restaurant klokka 17.
♦️
Hun var så effektiv og flink den dama, at det vart sminking av ansiktet mitt og grundig forklaring av hva hun gjorde, samt tips om produkter. Supert. Til daglig sminker jeg meg ikke. Kun litt mascara og kanskje litt øyebrynsblyant. Men artig å lære hvordan det kan gjøres med «full pakke» med foundationen, øyesminke også videre, og ikke minst finne ut hvilke farger og produkter som passer meg best. Det hender seg nemlig at jeg kjører bortimot «full renovering» de gangene jeg skal noe spesielt.
♦️
Husket jeg alt hun lærte meg? Vart litt bekymra for det. Men det hadde jeg ikke trengt, for på kvelden fikk jeg mail fra henne med lang og grundig beskrivelse av alt hun hadde foretatt seg, og hvilke produkter og koster som vart brukt.
Noe av det jeg hadde fra før kunne jeg fortsatt bruke, men valgte også å erstatte og komplettere med kjøp. Hun hadde med seg produkter, så jeg tenkte at det var like greit å kjøre på med delvis fornying.
♦️
Litt artig med denne sminkeveiledninga, sjøl om jeg må innrømme at det ikke akkurat er mulig å foreta den helt store forandringen i mitt aldrende ansikt. Men noe kan pyntes på, viste det seg.

Uansett var det en artig julegave jeg fikk av Dattera.
Og jeg antydet til deg at jeg fikk vist fram resultatet senere på dagen. Det skal du få lese om. Kanskje i morra…..

6 kommentarer

Siste innlegg