Hvordan få til 3 avtaler på EN dag?🙄

Tre planlagte avtaler på EN dag?
Orker en pensjonist det?

Nå i ettertid vet jeg at jeg fikk det til, og egentlig høres det vel ikke helt uoverkommelig ut heller.
Men etter å ha passert de 70 og vel så det, har jeg godt med tid på dagene. Men det har likevel blitt slik at vanligvis EN avtale pr dag er nok.
Jeg pleier i hvert fall å legge opp til det.
♦️
Timer som bestilles til ditt og datt og besøk og slikt, fordeles utover uka og gjerne uka etter. Da rekker jeg fint å gå turer med Barney, se på TV, lese bok og ellers «late meg» innimellom. Det er jo deilig med et slikt pensjonistliv.

Men altså på tirsdagen vart det litt annerledes.
Glad for at jeg har egen bil forresten, for da blir slikt mye enklere.
♦️
Fra mandag etter skoletid hadde jeg barnebarn på overnatting til tirsdag morgen. Da kjørte jeg dem til skolen i 8-tida. Det var første oppdrag. Så var det morgentur med Barney. Det regnes ikke blant de tre oppdragene jeg hadde, for det er blant de dagligdagse hendelsene.
♦️
Jeg har tidligere nevnt et legebesøk jeg hadde angående ultralydskanning av kroppen og snitt i leppa med sutursting. Det måtte fjernes etter hvert. Hadde time klokka 13 for fjerning av stinget. Altså andre oppdrag. Fort gjort og så hjem. Litt mat og sofasliting før jeg raste av gårde igjen med bilen for å hente Yngste barnebarn på skolen og følge henne til frisør. Tredje oppdrag utført.
♦️
Alt gikk etter planen, og jeg var fortsatt forholdsvis oppegående etter dagens gjøremål. Tur med Barney igjen, middag og så bena på puffen foran sofaen og øya vekselvis på TV’n  og iPaden, mens puddelen som vanlig lå ved beina mine på puffen.
Konklusjon: jeg er glad for å kunne være til hjelp, og jeg er glad for å få hjelpe.
Jeg er glad for at de setter stor pris på det jeg gjør og at jeg også klarer å si nei hvis det ikke passer.
Slik må det være. Men det passer veldig ofte, da……
Om full kroppsskanning, sutur i leppa og hvordan det gikk

6 kommentarer

    1. Da jeg leste overskriften tenkte jeg; Tre avtaler på en dag, ikke noe problem. I mitt gamle liv kunne jeg ha tre avtaler i tre byer i løpet av en dag.
      Men så vet jeg at nå ville det å ha tre ting på en dag føles helt annerledes og stresse meg.
      I går hadde jeg to avtaler med god tid i mellom, ikke stress i det hele tatt med tanke på å rekke begge to. Jeg skulle i en bisettelse og etterpå være med GGG på en legetime.
      Det var nok til at jeg var skikkelig sliten etter endt dag. Måtte ta meg sammen for å gå en skikkelig tur med hundene.
      Livet skifter, og du er jo over ti år eldre enn meg.

      1. Ja, helt riktig. Ganske mye annerledes enn for 30-40 år siden😅 Men glad så lenge jeg henger med, og jo mer jeg har å gjøre, desto mer klarer jeg vel senere også. Være aktiv med kroppen og utfordre hjernen med blogging, kryssord og slikt😀

    2. Så godt å mestre slikt en vanligvis ikke legger opp til og også fint å kunne hjelpe. Men bra du kan å si nei også. Viktig å kjenne etter hva som er overkommelig.

    3. Så bra! Du er flink til å hjelpe familie og du henger fint med! Og avtale med barnebarn er sikkert veldig hyggelig!
      Det gir mer enn det tapper! Men tidlig på er slitsomt når man har fri! Vil jeg tro…Selv om det er hyggelig med å være til hjelp! 🩷

      1. Jada, det er en vinn/vinn-situasjon dette å bo i nærheten av familien. Jeg er så heldig å kunne sove så lenge jeg vil de fleste morgener, så å stå opp litt før noen ganger har jeg bare godt av😅

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg