Mer om optimal Feng Shui….og hvordan det står til hos meg….

Her kommer flere sitater fra min lille bok om Feng Shui som jeg fant i skuffen. Se også tidligere artikkel HER

“Forholdet mellom antall vinduer og og dører i alle rom bør ikke overstige forholdet 3:1. For mange vinduer vil gjøre at hellet ditt siver ut. Det er også best ikke å ha vinduer på motsatt vegg av døra.” ( Uff da…og jeg som har forholdsvis ny leilighet…Her er det syndet av utbygger 😉 )

“Se etter en trebent frosk. Du kan kjøpe en i et kinesisk supermarked. Sett den rett innenfor inngangsdøra. La den se innover som om den nettopp kom inn i huset. Ikke la frosken vende mot utgangen.” (Jaja….kinesisk supermarked har vi ikke på Hamar, så må nok se langt etter dette..)

“Gjør skarpe, farlige kanter på rettvinklede søyler eller hjørner som stikker fram mykere med å plassere en plante rett foran. Det avleder og løser opp den drepende energien som kanten utløser. Bytt ut planten regelmessig ettersom den ikke kan overleve den drepende chi som kommer ut av hjørnet” (Har ikke noe sånt her hjemme tror jeg….Skal sjekke….)

“Store speil er glimrende til å styrke stillestående energi i en trang eller sammenklemt krok. Dette anbefales spesielt på en vegg som ikke vender mot døren. La speilet gi følelsen av rom, men pass på at det ikke gjenspeiler døren direkte, for det vil føre til at lykken løser seg opp.” (Jammen mye man må passe på…Får sjekke dette også da….)

“Ikke ha bilder av farlige dyr, abstrakte ting eller vann i soverommet. Andre steder er vann god feng shui, men i soverommet antyder det økonomisk tap.” (Heldigvis er dette i orden; med bildene altså, så får håpe det går bra….)

“Toaletter bør holdes rene og ryddige, men ikke pynt dem med planter, blomster, bilder eller pyntegjenstander. Da vil det motsatte av det du håper på skje. Å fylle rommet med symboler for lykke og hell vil i stedet føre til at det blir et symbol for uhell, fordi yin-energien er så ondartet og ulykkesbringende.” (DET er jo fort gjort å ordne opp i….har ikke pynta så mye DER akkurat…)

#fengshui #harmoni #interiør #blogg #skogsro

 

14 kommentarer
    1. Mye å tenke på..hehe.. Har et par pyntespeil og i de ser jeg ingen dører… BRA ! Og jeg har null pynt på badet/toalettet ..BRA ! Vi blir påvirka av hvordan vi har det rundt oss ja..jeg må ha det litt enkelt 🙂 Nydelig bilde av naturen med mye ro i seg <3

    2. Her er en del bestemt på forhånd i vår leilighet, pga vi leier jo. Men jammen er det mye å tenke på om man skal være i “balanse” 😀

    3. Ha!! Trenger ikke skarpe hjørner for å ta kverken på plantene her i huset. Med mindre man kan kalle meg en skarp kant eller hjørne da. 😛

    4. Jeg liker disse innleggene dine med Feng shui og dine kommentarer i parentes! 😀 Humrer litt når jeg leser. Skal se om jeg finner en slik frosk jeg også, og IKKE ha den vendt i mot døra. Og heldigvis har jeg ingen speil vendt mot døra, så nå kan jeg ikke skylde på det hvis lykken løser seg opp 😀
      Jeg har noen små bilder av indianere på do, men de kan jeg fort fjerne. Sjekk om det står noe om at indianere er lov fordi.. eh.. de levde så i pakt med naturen og den naturlige flyten… ;o)
      Du har et så sprell levende sinn, og det liker jeg <3 Søndagsklem til deg

    5. Så gøy med de punktene..men herlighet..her har jeg mye som da ikke er bra….hihihi…Tror jeg velger og ikke tro på det jeg…:-)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg