Annerledes turområde


Det vart litt annerledes enn planlagt på den lørdagsettermiddagen i slutten av november. Barney, jeg og Leafen måtte ut på kjøretur. Det hender nemlig at vi også hjelper til med å frakte andre enn oss sjøl rundt omkring.
Barney må ha lufteturene sine 3 ganger om dagen, og hvor det foregår spiller ingen rolle for ham, tror jeg. Det kan antageligvis være ganske spennende å utforske nye områder. Nye stolper, trær og slikt å lukte på…..og kanskje skvette litt på. Markere. Han liker forresten godt å tisse på bilhjul også. Hva nå enn han mener med det. Merkelig fyr.
♦️
Vi befant oss plutselig på et sted som Barney ikke hadde vært før. I hvert fall ikke utendørs. Det har hendt at han har ligget igjen i bilen der når jeg har parkert for å gjøre et ærend på senteret. Det er ikke det kjøpesenteret jeg oftest bruker, men greit med variasjon for meg også. Så befant vi oss ved Manglerud senter. Uten å gå inn. Mens vi venta på passasjeren vår, benytta jeg anledningen til å ta en av dagens lufteturer med Barney. Gikk an det også, sjøl om det ikke akkurat var skog og sletter som oppe ved oss.
♦️
Det er ei kirke ved parkeringsplassen. Manglerud kirke. Med fin grasplen og et mini- skogholt rundt. Idyllisk. Funka bra nok for hundelufting. Barney var fornøyd. Ikke akkurat stille der, for sjøl om plassen var fredfull nok, går E6 nedafor haugen, som du ser. Mye rart en skal ta bilde av, men vart nå frista til det. Kontrasten mellom fredfull kirke med snødekt plen og 4 felters motorvei i solnedgangen var et interessant nok motiv. Noen ganger tar jeg bilder som kanskje aldri blir brukt. Men filosofien min etter hvert har blitt at det er bedre å ta for mange enn for få.  Kan jo kanskje få bruk for et bilde eller to i et blogginnlegg. Da vart det slik denne gangen…..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg