Minner strømmer på.
Ganske fjernt å tenke på akkurat nå i slutten av november.
Jeg fikk plutselig så lyst på «Casio e pepe», denne italienske pastaretten….
da jeg kom over dette bildet som ble tatt da Datter, Sønn og jeg besøkte Roma i oktober 2022.
Mennesker og mat på Roma-turen.
Det kan vel ikke være helt uoverkommelig å lage dette sjøl, tenker jeg.
Faktisk en veldig enkel pastarett.
Og så god!
Finne en oppskrift på nettet, da:
Gladkokken om Casio e Pepe
På bildet jeg har valgt av retten fra oktober 2022, ser du så vidt min Datter også.
I oktober i år fikk jeg et snev av samme matopplevelse.
Var på restauranten Campo di Fiori i Oslo.
De hadde en egenkomponert utgave av en Casio e Pepe som de kaller «Gricia de Campo».
En stor smak og følelse av Italia
Ser godt ut. Fint til minneboka med Roma-turen deres, og hvorfor ikke gjenoppleve med en god pastarett!
Absolutt. Nydelig og enkel rett
GGG har en pasta de pepe oppskrift. Pasta med mye pepper, men ikke fløte eller noe slikt som det ser ut som det er på din rett.
Så bra. Det er ikke fløte i denne heller. Det er osten Pecorino
Aha. Ser godt ut.