Ja, litt matblogging, da🤗
Fant ikke på retten helt sjøl, men fant i hvert fall ut at jeg skulle lage det. Hadde kjøpt inn fersk asparges for en stund siden. Mente å servere det til lammet jeg laget for ikke så lenge siden. Men droppet det. Synd å kaste mat, så måtte finne på noe med denne aspargesen før den vart for gammal.
♦️
Da var det bare å Google litt, da….
Hadde spekeskinkeskiver også, så da ordna det seg. Vart altså ovnsbakte asparges med spekeskinke. Skar bare av nederste 2 cm av stilkene, delte aspargesene i to og la hver del inntil hverandre. Du ser det vel kanskje på bildet. Surra spekeskinkeskive rundt hver av «parene» og la på stekebrett. Olivenolje og pepper over. Stekte ved 200 grader i 12 minutter.
♦️
Skulle hatt ferske jordbær til også. For det er visstnok godt. Men måtte droppe det. Gjorde et forsøk med revet parmesan over, for følte at det passa sammen, men ble litt i tvil….Vart kanskje for salt. Dropper det neste gang.
Men en ting som funka var topping med kremet balsamico. Det ga både sødme og syre.
Så da fikk jeg en enkel kveldsmat/middag og aspargesen fikk gjort nytta si…..
Hørtes godt ut og ser godt ut. Jeg syns mat er veldig artig, men asberger føler jeg meg usikker på 🙂
Var faktisk godt. Men litt for salt😅
Så veldig godt ut da. Vårmat dette her! 🙂
Ja, vart da jammen godt dette også🤗
Det så kjempegodt ut <3
Var ikke så verst🤗