Hulter til bulter og kveldsmat med gjester😜

Reklame | Adlibris


Kvelden var kommet. Da jeg skulle arrangere lesesirkel hjemme hos meg. Vi er seks stykker som deltar. Og det går på omgang hvem som inviterer til kveldsmat og diskutering av bok vi har lest siden sist.
I juni vart det min tur, og litt forberedelser var det så klart. Men moro å finne ut hva menyen skal være, samt lage maten. Mindre moro å vaske og rydde, men må til. Og jammenmeg er det godt å ha slike anledninger for å få «rævva i gir», sier nå jeg. Helt på sin plass.
«Hulter til bulter» som jeg presterer å si i oversktifta, refererer seg til bildene i dette innlegget. Ikke helt riktig plassert på tidslinja. Eller enklere sagt; ikke i kronologisk rekkefølge.


Det første bildet vart knipsa etter at både velkomstdrink og kveldsmåltid var servert og fortært. Servise og mat er flytta til kjøkkenet og vi sitter nå der og prater om boka og mye annet. Veldig hyggelig. Ingen av oss er akkurat av få ord, så praten går livlig og vennskapelig.
♦️
På bildet rett over her har gjestene ikke kommet ennå, og bordet er bortimot klart. Mangler bare noe. Under her ser du nærbilde av den lille blomsteroppsatsen jeg hadde på bordet. Funnet i hagen, og deriblant også gressløkblomster. Er jo så vakre de også, synes jeg.

Det nederste bildet viser maten som jeg serverte. Enkel og grei kald rett som jeg syntes passet bra som kveldsmat en junikveld.
Jeg kan gi deg framgangsmåte i et senere blogginnlegg.
Men du kan kanskje av bildet gjette deg til noen av ingrediensene, tenker jeg…
PS
Rare greier😅
Jeg glemte nesten hva kvelden EGENTLIG dreide seg om. Grunnen til at vi treffes på denne måten. Det er jo en lesesirkel, men tydeligvis har det blitt vel så viktig med mat, drikke og skravling😅 Og det er jo egentlig veldig greit.
Det var boka «Gutten fra Napoli» vi hadde lest til denne kvelden, samt diskuterte. Du finner link til innlegget jeg skrev om boka  nederst på sida her.

Bokring, boksirkel eller bokklubb?….. og Napoli.
Stille før innrykk.
Jeg har det vel ikke så verst?
—–
Og hva med å kjøpe bøker på ADLIBRIS?

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg