Jeg hadde store planer om å ta et steinprosjekt, men det skar seg, gitt….
Det kom i farvannet av det tidligere omtalte kirsebærprosjektet mitt.
Her kan lese om Mine og andres kirsebærhager
Kirsebærsyltetøy er best uten steiner.
Det blir så slitsomt å måtte spytte ut hele tida.
Må være på vakt for ikke å ødelegge tenna også.
Rett og slett en lett stress-situasjon.
Da ble det ikke slik
Jeg gadd rett og slett ikke å ta ut steiner.
Kunne ikke koke bæra FOR mye heller.
Og steinene forble stort sett der de hele tida hadde vært: inni bærene. Noen få fløt omkring.
Tilsatte både sukker og Jam syltepulver og fylte det på små glass da det ennå var varmt.
Prøvesmaking
Hadde igjen litt krokanis i fryseren. Den ble ikke der lenge, da jeg hadde varmt kirsebærsyltetøy på benken!
Du ser bilde av desserten min, eller rettere sagt kveldskosen, under her.
Glemte nesten å ta bilde, så måtte dandere litt i en bolle etter at jeg hadde spist mye mer enn det du ser på bildet. Må da være ærlig.
Det dumme er at bildet ble litt uskarpt. Så ikke det i tusmørket med flekkete briller……
Noe må jeg jo skylde på…..
Men det ser da litt godt ut?
Du får vel en viss formening?
Og det smakte fortreffelig!
Jeg hadde i utgangspunktet 2,5 kg bær, så det ble da litt syltetøy.
Koselig å servere både til meg sjøl og gjester utover høsten og vinteren.
PS:
Steinene ble ikke et problem for meg. Lirket de ut og la dem på ei skål.
Bra teknikk.
Åh… Det der så godt ut
Og det var det jammen
Bra jeg har mer!
Dette så kjempegodt ut
Nam, nam :p
Ønsker deg en kjempefin lørdag <3
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
Takk
Ja, en eller annen gang må de steinene ut, spiller vel ingen rolle NÅR de må ut kanskje
Sant nok
Så veldig perfekt ut _D Går og vokter det ene kirsebæret på treet vårt.. kaaaanskje det rekker å bli modent før det forsvinner
Haha…du får legge et lite nett over det
Dette både så og hørtes fantastisk godt ut. Nam
Veldig!
Blir vel godt med eller uten steiner.
Helt sant!