Jeg hadde store planer om å ta et steinprosjekt, men det skar seg, gitt….
Det kom i farvannet av det tidligere omtalte kirsebærprosjektet mitt.
Her kan lese om Mine og andres kirsebærhager
Kirsebærsyltetøy er best uten steiner.
Det blir så slitsomt å måtte spytte ut hele tida.
Må være på vakt for ikke å ødelegge tenna også.
Rett og slett en lett stress-situasjon.
Da ble det ikke slik
Jeg gadd rett og slett ikke å ta ut steiner.
Kunne ikke koke bæra FOR mye heller.
Og steinene forble stort sett der de hele tida hadde vært: inni bærene. Noen få fløt omkring.
Tilsatte både sukker og Jam syltepulver og fylte det på små glass da det ennå var varmt.
Prøvesmaking
Hadde igjen litt krokanis i fryseren. Den ble ikke der lenge, da jeg hadde varmt kirsebærsyltetøy på benken!
Du ser bilde av desserten min, eller rettere sagt kveldskosen, under her.
Glemte nesten å ta bilde, så måtte dandere litt i en bolle etter at jeg hadde spist mye mer enn det du ser på bildet. Må da være ærlig.
Det dumme er at bildet ble litt uskarpt. Så ikke det i tusmørket med flekkete briller……
Noe må jeg jo skylde på…..
Men det ser da litt godt ut?
Du får vel en viss formening?
Og det smakte fortreffelig!
Jeg hadde i utgangspunktet 2,5 kg bær, så det ble da litt syltetøy.
Koselig å servere både til meg sjøl og gjester utover høsten og vinteren.
PS:
Steinene ble ikke et problem for meg. Lirket de ut og la dem på ei skål.
Bra teknikk.
Åh… Det der så godt ut😁
Og det var det jammen 😉 Bra jeg har mer!
Dette så kjempegodt ut 🙂 Nam, nam :p
Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 🙂
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
Takk 🙂
Ja, en eller annen gang må de steinene ut, spiller vel ingen rolle NÅR de må ut kanskje 😀
Sant nok 😉
Så veldig perfekt ut _D Går og vokter det ene kirsebæret på treet vårt.. kaaaanskje det rekker å bli modent før det forsvinner 😀
Haha…du får legge et lite nett over det 😉
Dette både så og hørtes fantastisk godt ut. Nam 🙂
Veldig! 🙂
Blir vel godt med eller uten steiner.
Helt sant!