
Dagen i går ble valgt ut som den årlige krumkakebakedagen.
Det skjer kun en gang i året. Gidder ikke lage krumkaker ellers. Det er julekaketradisjon i mitt hode.
Så da var det å ta fram krumkakejernet og diverse redskaper, og sette i gang.
For ikke å sitte igjen med alt for mange kaker i huset (les: fristelser) etter jul, halverte jeg oppskriften i år også, akkurat som i fjor
Her er oppskriften:
Tok en del bilder av prosessen:
Og jammen har jeg, ikke overraskende, skrevet om krumkakebaking tidligere også
HER kan du lese innlegget fra 2018
Jeg laget flest krumkakekopper i år, da de skal fylles med multekrem på julaften
Baker du krumkaker?
6 kommentarer
Jeg hadde planer om å steke opp flere krumkaker før jul, men jeg tror det får holde med de jeg allerede har. Eller kanskje jeg lager noen i romjulen
Har aldri laget den formen som henger over en kopp eller et glass, men kanskje det blir noen sånne neste gang. Ha en fortsatt fin mandag, klems 
Veldig lett å lage de krumkakekoppene. Bare lurt å ha på engangshansker, ellers blir det litt varmt. For må jo formes med en gang de kommer ut av jernet
Ellers lagde jeg bare 1/2 porsjon. Nok til julaften og litt til.
Jeg elsker krumkaker, men ikke har tålmodighet til å lage dem:)
Ikke så vanskelig som du tror
Jeg har aldri bakt krumkaker, men vet at det er en laaang jobb….! Og de smaker nyyydelig!
Tar ikke så veldig lang tid hos meg, for jeg har halvert porsjonen, så blir lite steking