Levende fotvarmer og panoramatesting

Testa ut begge. Både levende fotvarmer og panorama. Den levende fotvarmeren Barney har jeg testa før. Skikkelig god og effektiv. Og det fine er at han elsker nærkontakten, også av føttene mine. Se på bildene. Der har han krølla seg skikkelig godt sammen på puffen foran sofaen min og er tilsynelatende i dyp søvn. Føler seg nok rimelig trygg også når han kjenner at jeg er i nærheten. Vet at jeg ikke stikker av med det første. Hvis så skulle skje, at jeg reiser meg opp fra sofagropa mi, reagerer han raskt. Eller har i hvert fall mulighet til det, i og med at han kjenner at føttene mine flytter seg fra krøllene hans.
♦️
Da jeg først satt slik planta i sofaen, fant jeg ut at jeg skulle teste ut litt ulike fotomuligheter på telefonen. Funksjonen Panorama er det ikke så ofte jeg bruker. Ikke det beste fotomotivet for utprøving av denne funksjonen, men lell….
Kan panorere både vertikalt og horisontalt har jeg funnet ut. Satte sammen en billedcollage av forskjellige alternativer. Skal prøve det ut en av alle gangene jeg er ute på tur med Barney også. Finnes som sagt bedre alternativer å teste det ut på. Kanskje det kommer på bloggen etter hvert…..
Orka i hvert fall ikke å gå ut akkurat da dette vart skrevet, og bildene vart tatt, for satt så godt med varme føtter sammen med krøllebøllen min.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg