Om krabbesalat, makroner og Dubaisjokolade


Ja takk, sa jeg. Til krabbesalat i skjell tilberedt av en kokk fra restauranten Katla på Kokkenes dag i Øvre Slottsgate ved Sentralen i Oslo på søndag.
Les to andre innlegg derfra her:
Skagenrøre og løyrom på Kokkenes dag 
Christer serverte ceviche i lompe
Krabbesalaten var god den også, akkurat som cevicheretten og Skagenrøra.
Det holdt med de tre små rettene, sjøl om det var mange flere boder med kokker som serverte nydelig mat. Vart rett og slett mett.
Til slutt stakk vi bortom boden til konditor Sverre Sætre.
Hvorfor ikke ta desserten der? Jeg sto over, men de andre i følget mitt kjøpte seg en pose med makroner. Men han lager en aldeles nydelig konfekt med Dubaisjokoladefyll. Og den fikk vi smake. Nydelig. Så nå har også jeg endelig prøvd den populære og trendy Dubaisjokoladen😘

4 kommentarer

    1. Koselig å farte med familien. Dubaisjokolade er noe oppskrytt spør du meg. Greit å ha prøvd, men jeg liker annen sjokolade bedre 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg