Da det vart litt voldsomt med kaloriinntak her en dag, fant jeg ut at det var greit med en noe enklere middag dagen etter. Må ha litt balanse i kostholdet. Ikke bare kjøre på med alt som er kjempegodt. Det kan bli for voldsomt, sjøl om jeg nå faktisk har blitt flink til å trene 3 dager i uka igjen. (Der fikk jeg sagt DET.)
Jeg hadde ikke lyst til å dra på butikken. Satset på at jeg hadde noe i kjøleskapet som passet sammen. Kunne jo fort ha blitt å knaske et par-tre gulerøtter. Men……
Utrolig hvor mye rart jeg har inni der, så derfor vart jeg såpass stolt over salaten jeg fikk til at jeg måtte ta bilde av den.
♦️
Hadde igjen litt i en pose med blanding av diverse salatblader.
Fetaost og små sylteagurker var det også der. Tok resten som var på glassene. Små cherrytomater samt et eple som jeg skar opp i biter gjorde susen.
Høres det ikke godt ut da?
Med litt olje og balsamicoeddik over vart det perfekt.
Og det viktigste?
Det var godt.
♦️
Det som er spesielt bra med å ordne middag eller lunsj til bare EN person:
Da kan jeg enkelt og greit lage meg et slikt lite måltid uten planlegging.
Det kan se ut som det var planlagt, men NEI.
Jeg bare åpnet kjøleskapsdøra, kikka og plukka….og vips.
Helt sant.
Og så klart at den kunne ha blitt seende helt annerledes ut også.
Nå er det for eksempel tomt for både fetaost, små agurker og salatblader inni kjøleskapet.