Vart kyllingsalaten lunsj eller middag?🙃

Det var fortsatt påske. Du ser det på bildet. Påskepynten var ikke rydda bort. Men det var på hell…..siste dagen i påsken, mandag 2.påskedag. Ungfolket hadde returnert fra påskefjellet og var invitert til meg på middag. Eller det kunne vel kalles lunsj også, for det vart sånn midt mellom lunsj- og middagstid. Men er det så nøye.
Jeg serverte noe som var lett, så passa som lunsj, men var likevel mettende mat, så vi trengte ikke mer middagslignende mat den dagen. I hvert fall ikke jeg.
Jeg var så opptatt i forberedelsene at jeg glemte å ta bilde av maten. Litt dumt når en er blogger, og når en vet at mat på bloggen gir klikk😜…hihi.
Men jeg kan fortelle hva jeg lagde.
♦️
Her er ingrediensene i min egenkomponerte kylling/pastasalat:
Stekte kyllingfileter skåret i biter.
Italienske pastaskruer.
Stangselleri i biter.
Rødløk skåret i tynne ringer
Soltørkede tomater i passende biter.
Steinfrie druer
♦️
Mye av det vart faktisk etter innfallsmetoden ut i fra hva jeg hadde i huset, men prøvde å tenke under veis på hva som ville passe sammen.
Kunne lett ha brukt eplebiter, mango, ananas, rucculasalat, små tomater…… og sløyfa noe av det andre…..
Men det vart slik, og det smakte godt…..med dressing til.
♦️
Jeg hadde kjøpt ferdiglaget grønn pesto og en rød tomat-og ostepesto.
Dessuten blandet jeg en dressing sjøl:
Rømme
Majones
Sennep
Honning
Den siste kunne jeg lett ha smaksatt med urter eller karry for eksempel. Men gjorde det ikke.
♦️
Familien satte pris på maten, og det var hyggelig.
Etterpå vart det hjemmelaget kake som dessert.
Den skal bli beæret med et helt eget blogginnlegg….fordi den fortjener det….om noen dager😉
Turplanlegging og lunsj.
Utfordring i påsken.
Dette har du kanskje sett før?

8 kommentarer

Siste innlegg