Jeg har det vel ikke så verst?


Mat må vi ha, og det foregår som regel i forholdsvis enkle former her i huset. Men av og til  blir det litt mer schwung over måltidene. Både her i heimen, eller på bortebane hos venner eller på restaurant. Det kan kanskje oppfattes som skryt når jeg alltid blogger om dette, men det er nå slik at noe må jeg blogge om når jeg først har bestemt meg for å drive med disse skribleriene😅 Og min blogg dreier seg stort sett om det Barney og jeg holder på med som dagene går, så da blir det slik, da🤗
Og så vart det slik att her om dagen. Den månedlige bokringen. Ikke hos meg denne gangen. Men neste gang blir det min tur.
Vi kjørte skalldyraften denne gangen, fordi vi fikk lyst på det, men vi tok spleiselag. For de skal ikke ta helt av disse kveldene våre. Skal egentlig være enkel servering, og det prøver vi å holde på. Hvis vi skulle falle for fristelsen til å overgå hverandre i servering, kunne det jo ende opp med durabelige festmåltider til slutt.
♦️
Men altså nå……gjorde vi unntak…med fin og dyr mat…. og spleising. Jeg elsker skalldyr. Så passet meg perfekt.
♦️
Det vart bestilt en såkalt skalldyrkasse. Oppi der var det kreps, reker, krabbeskjell, krabbeklør, Skagenrøre, majones, aioli, dill og sitron.
I tillegg hadde vertinna laget flere typer sauser og bakt nydelig brød.
Måltidet ble avsluttet med ost.
♦️
Og vet du hva?
Vi rakk å prate om boka denne gangen også😅
Det er jo egentlig hovedgrunnen til at vi treffes.
Denne månedens bok var «Glemt på en søndag.»
Den fikk sitt eget blogginnlegg her om dagen.
Her har du innlegget om «Glemt på en søndag»

Boka jeg vart tvunget til å lese.
Staseligere kveldsmat enn vanlig på en hverdag.

4 kommentarer

Siste innlegg