Multitasking light🤪


Det vart morsommere enn jeg trodde. TDF. Tour de France. Pleier å se mye av det hvert år. Vet egentlig ikke hvorfor. Ikke spesielt interessert i sykkel og sykling. Men det må være hele konseptet som fenger.
Sykling gjennom nydelig natur med guiding av kommentatorer som har lest seg opp bra på stedene det sykles gjennom. Godt jobba og prestert av TV2 sine dyktige formidlere i Frankrike.
♦️
Det gjør at jeg overraskende nok blir så fascinert at jeg noen ganger bare blir sittende fast i sofakroken min. Litt for lenge. Det forsvares i mitt hode med at jeg gjør andre ting samtidig. Om det er fornuftige gjøremål, kan diskuteres. Men liker å tenke at det er det. Jeg blogger blant annet.
♦️
Og det bildet fra sofagropa med iPaden på fanget og puddelen på puffen rett foran meg, har du kanskje sett noe lignende av før.
Klarer å gjøre begge deler, se på TV og blogge, så en form for multitasking kan det vel kalles, sjøl om det ikke er den mest avanserte form for multitasking.
Hockey og blogging samtidig
Slik vart tirsdagskvelden

6 kommentarer
    1. Jeg kan også synes sånne ting som Tour de France er gøy, uten å ha NOE interesse for sykling. Men hvis man blogger litt samtidig 😀 Perfekt!! 🙂

    2. Den multitaskinga gjør jeg også nå med lille Ærle i armkroken, og oppdaterer meg på nye blogginnlegg til dere bloggvenner 😊

      Greit å gjøre flere ting samtidig 😊

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god helg ❤️😊

      Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg