Den siste dagen vart slik…..


Du må da tro at jeg bare har drevet med spising i ferien min. Jammen er det stor overvekt av matbilder i innleggene mine, når jeg ser på dem i ettertid. Fika her og fika der, og räkmacka hist og kokosbolle pist….😅
Varte «heldigvis» bare i 5 dager, så nå er det slutt på fika, for hjemme i Oslo må jeg trappe litt ned på disse godsakene….sier vekta….og jeg er fullstendig enig. Men skikkelig koselig og godt med en fika som består av kake og kaffe, må jeg innrømme. Trivelig svensk fenomen…..
♦️
Vi spiste frokost som vanlig denne siste dagen, men fortsatt i feriemodus, spanderte vi på oss litt kladdkaka med mangois før vi pakka og satte oss inn i bilen for hjemreisa, Barney, Nabo A og jeg.
Puddelen og jeg hadde tatt toget TIL feriestedet i Mariestad, men skulle nå få sitte på hjemover i bilen til vår ferievertinne.
Lettvint og behagelig….og ville ta litt kortere tid.
Hvis man kjører i ett strekk, tar det cirka 4 timer mellom Mariestad og Oslo.
♦️
Men vi hadde fortsatt feriefølelsen, så stoppa for lunsj, og havna på en Mc Donalds denne gangen.
Det er jammen lenge siden jeg har vært inne på et slikt spisested, for der har det blitt forandra. Sikkert vært slik i mange år, tenker jeg…..men altså mye nytt for meg. Sist jeg var innom bestilte jeg ved disken…..
Digital bestilling på skjermer og veldig rask levering. Veldig proft og imponerende.

Skikkelig god var burgeren. Fryktelig mye å velge i, men var heldig med valget. Klarte både å bestille sjøl…. og spise opp alt😅
Her kunne ikke Barney være med inn, så han lå igjen i bilen. Og det gikk greit, for var overskyet og regn denne hjemreisedagen, så ikke uforsvarlig å la ham ligge der.
♦️
Da var det snart slutt på 5-dagersferien vår, og vel hjemme igjen starta jeg produksjon av blogginnlegg fra ferien, som du sikkert har sett. Var skikkelig på etterskudd, men slik må det bli når en prioriterer feriering framfor skriving. En del av ferieinnleggene linker jeg til nederst her.


Barney på tur til Göteborg
Veien videre fra Göteborg
Mat vart i fokus?
Feriestemning på ekte

8 kommentarer

Siste innlegg