Ro deg ned litt nå, kjerring🤪🤩….


Et rolig og harmonisk bilde fra skogen «vår» er ikke å forakte i denne stund. Må nemlig roe meg ned litt, tenker jeg. I hvert fall før andre forteller meg at jeg må gjøre det. Og det er altså DENNE kjerringa, altså underteggnede, det gjelder, og ingen andre kjerringer.
«Den o store, prominente toppblogger», Allan, kommenterte spøkefullt at jeg måtte passe meg for ikke å bli så høy på meg sjøl som han vart den gangen han tronet som nummer 2 på bloggtopplista🤪

Her er forresten link til Allans blogg : Allansverden
🤩
Nå har det seg altså slik at jeg plutselig, til min forskrekkelse, oppdaget at jeg var nummer EN på denne topplista til Blogg.no. Hvordan i helsike kunne det ha skjedd? Måtte være noe feil med statistikken til Google Analytics, tenkte jeg. Har jo ikke vært helt normal de siste månedene disse tallene, så man vet jo aldri.
Så analyserte jeg litt sjøl, da, og fant ut at det måtte være det innlegget om eplekaka dagen før som hadde gått bananas og viralt. Har opplevd det før at kakeoppskrifter er populært, men SÅ populært?
Hva i all verden.
Eplekaka som overrasket
🤩
Er det ikke egentlig litt betenkelig og nifst at et så enkelt emne skal vekke så stor interesse?

Tenk på alt som er mye viktigere enn dette….
Men altså tronet jeg på toppen i går, og gjør det faktisk også i dag. Får nyte så lenge det varer, uten å sveve alt for høyt over bakken. Varer nok ikke lenge, for snart blir eplekaka glemt, og greit er det. Men så klart…..uansett hyggelig å synes….og å bli lest. 

Det var en annen blogger som tipset meg om at jeg lå som nummer en i dag også. Her er hans blogg: Mestro06

14 kommentarer

Siste innlegg