For første gang


På lørdagen hadde jeg besøk av barnebarn. De skulle overnatte til søndag. Yngste kom først sammen med mamman sin. Og da inntok vi et søtt måltid på terrassen før mamman dro hjem og Yngste ble igjen.
Liker du søt lunsj?
Etter det søte måltidet var det tid for tur nummer to for Barney den dagen. Og igjen bar det til skogs. Vanligvis er det jeg som styrer bevegelsene hans ved å holde i andre enden av båndet, men nå følte jeg at tiden var kommet for en endring. Yngste har blitt såpass stor at hun klarer dette fint, tenkte jeg, i hvert fall hvis jeg holder meg i nærheten. Han kan jo få noen plutselige innskytelser om å hilse på både mennesker og andre hunder, så greit å ha kontroll.
♦️
Han elsker ekstra godt å være sammen med de små i familien. Holder seg i nærheten av dem både ute og inne.
Yngste har blitt skolejente og stor nok til å ta ansvar for puddelen på tur. I hvert fall med meg i samme følget. Så da vart det bestemt at NÅ var tiden inne for at hun skulle være sjefen på denne turen. For første gang. Og det gikk kjempebra. Både i skogen uten folk og bikkjer og oppå sletta og gangveien hvor vi møtte flere utfordringer. Prøven ble bestått. Så dette kan hun få gjøre mer. Og jeg kan traske med henda i lomma bak. Da kan jeg lettere få tatt bilder også, med begge hender fri.
Tjo hei med barnebarn og Barney

4 kommentarer

Siste innlegg