Så var det bursdag igjen, da🎉


Alltid en mulighet for sosialt samvær på den ene eller andre måten, hvis man både vil og har mulighet. For meg er som regel begge kriterier aktuelle. Jeg vil ikke se på meg sjøl som supersosial, men har blitt mer og mer slik med åra, vil jeg si. Det gjelder særlig i nabo- og vennesammenheng. For familiesosial (et nytt ord?) har jeg vel stort sett vært opp gjennom.
Det var familien det gjaldt denne gangen.
Sønnen fylte år og det endte opp slik at vi skulle feire det litt her hos meg.
Han har ofte vært på jakt på bursdagen sin de siste årene, så det har ikke blitt feiring på sjølve dagen, og noen ganger ikke i det hele tatt. Men gave har han alltid fått så klart.
Veldig hyggelig at det passet for både Sønn, Datter, Yngste og Eldste barnebarn.


Hadde ikke store kravet Sønnen da jeg spurte hva jeg skulle servere. Sjokoladekake, sa’n. Vart helt varm om hjertet og nostalgisk, jeg, for han ville ha sånn god, gammeldags barnebursdagskake med Nonstop og seigmenn.
Helt overkommelig ønske. Men litt for enkel servering kanskje klokka seks på kvelden?
🎉
Kanskje han burde få servert litt bobler i form av champis også?
Var ikke noe dumt forslag det, skjønte jeg. Er da tross alt godt oppi 30-åra, gutten. 
Men så balla det på seg for a mor. Champanje og sjokoladekake er vel ikke den beste kombinasjon?
Så jeg kjøpte inn litt andre ting også. Du ser noe av det på bildet rett over her.
🎉
Det vart godt mottatt. Og så gjorde vi det slik som kanskje er det mest korrekte. Vi tok sjokoladekaka til slutt.
Det var ikke akkurat en liten porsjon jeg hadde stekt, så du skjønner sikkert at dette vart mer enn nok for 3 voksne og 2 små.
Jeg er nok ikke den mest standhaftige når det gjelder å stå i mot slike fristelser i huset, så jeg sørget for at de alle fikk med seg rikelige porsjoner hjem.
Enda vart det igjen litt som jeg putta i fryseren.
Og sjokoladekaka?
Den kan du godt få oppskrifta på i neste innlegg.
Har skjønt at kakeoppskrifter «selger godt» på blogg av en eller annen merkelig grunn, så prøver igjen i morra😜
Eplekaka som overrasket


Hva i all verden

14 kommentarer
      1. Tusen takk. Ja, det ble vellykket og koselig. Og jeg kan love deg….den kaka var god. DEN oppskrifta skal jeg bruke mer. Og kanskje det blir et nytt kakehysteri på bloggen når jeg gir oppskrifta på den?😅

    1. Det både hørtes og så veldig hyggelig ut. Familiesosial ja… fint ord det. Og ja, har sett du er på toppen, veldig artig. Er det på grunn av en kake, tror du 😀
      Uansett, gratulerer med plassering og gratulere til sønn som fyller år. Og barnesjokoladekaka har jeg også dratt fram i det siste.

      1. Tusen takk. Vet jo ikke om det er på grunn av eplekaka at jeg troner på toppen, men har en mistanke om det. Kan se inne på statistikken min hvilke blogginnlegg som har mest lesere også, så er innom der av og til for å sjekke.

    2. Gratulerer med 1 plass på blogglista! Helt sikkert at det var eplekaka som brakte deg til topps. Gratulerer til sønnen og kake som han ønska seg til dagen. Familiesosial var vi i forrige uke. Feiring av barnebarn som nå er 14. Tiden går litt for fort synes jeg.God helg til deg.

    3. Koselig med “barnebursdag” da 😀 Jeg har også vært familiesosial i alle år. Nære familien. Med mange synes jeg egentlig det er litt slitsomt uansett hvem det er. Jeg trodde før at jeg var veldig ekstrovert. Men har funnet ut at jeg nok ikke er det likevel. Liker meg best med få av gangen i alle fall. Jeg KLARER å være med flere også, men det gir meg ingenting. Tapper meg mest.

      1. Jeg var introvert tidligere, men har blitt mer sosial med åra. Tryggere på meg sjøl. Vil ikke si at det har gått så langt at jeg har blitt supersosial. Føler at jeg er sånn passe. Kan fort bli sliten jeg også hvis det er for voldsomt.

    4. Herlig, flotte bilder….Gleder meg til oppskrift. Du er på toppen og det er gøy!
      Koselig med familie slik, det er hyggelig. Slik med barna. Du er flink med mat og er sosial…! Fine innlegg!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg