Det har starta….og hele kroppen gleder seg😉

Det er i gang igjen. Ikke på skjermen, men opptakene av The Voice er godt i gang, og alle innspillingene av Blind Audition er i skrivende stund ferdig. Men flere andre opptak følger om ei stund. Det blir flere opptaksbolker med DUELL og etter hvert også KNOCKOUT. Tilslutt blir det LIVE-sendinger på vårparten.
På søndag var jeg til stede på en opptaksbolk (Blind audition) med 2 naboer. Les om det via linken nederst på sida.
I tillegg var også Yngste barnebarn der sammen med en venninne og hennes mor. Yngste satt ved siden av meg. Til tider så jeg at hele kroppen hennes gledet seg over det hun var med på. Øverst her representert med det ene benet, som vel og merke vart strekt ut på kommando fra meg for å få et kult bilde.
Under her sitter hun eksemplarisk rolig sammen med venninna. Den ene iført flamencokjole og den andre i prinsessekjole for anledningen.


Av naturlige årsaker blir det ingen bilder av artistene som opptrådte, for det må være hemmelig til avsløringa i TV-sendingene på nyåret.
Mange bra artister, så gled deg. Og vi fikk «bare» se 11 av dem. Alle de andre har sunget i de 5 andre bolkene med Blind audition.
Mentorene kan jeg vise bilde av. Det er ikke hemmelig. To nye er med på laget, i stedet for Ina og Jarle. Det er artistene Gabrielle og Eva Weel Skram. De to andre er de gode, «gamle» Yosef Wolde-Mariam og Espen Lind.


Blitt høy på meg sjøl nå kanskje?
Dette var spennende

6 kommentarer

Siste innlegg