Bra jeg oppdaget det i tide.

Fredagskveld foran tv`n i går. Koselig og avslappende. Kan vel sitte litt lenger oppe i kveld, tenkte jeg. Bena på bordet og vin i glasset og Idol og Nytt på Nytt og litt svitsjing fram og tilbake….mellom NRK og TV2. Greit avslappende TV-tilbud på fredagskvelden. Godt å slappe av etter travle dager som flyttehjelp. Sove lenge i morgen, tenkte jeg. Lenge vil si til 9 eller halv ti, og kanskje ti, ettersom hvor lenge jeg er oppe.

Jeg har tatt på meg jobbing igjen på apotek nå før jul. Som nevnt tidligere kan jeg som pensjonist jobbe litt i tillegg til pensjonen. Det kan du lese om HER.

Jeg visste så klart at jeg skulle på jobb i dag, lørdag, men hadde av en eller annen merkelig grunn innbilt meg at jeg skulle starte klokken ett! Sånn ca klokka åtte i går kveld sjekket jeg for sikkerhets skyld kalenderen i iPhonen. Der sto det 9 til 13! …….Ingen skade skjedd så klart, da jeg oppdaget det så tidlig. Men tanken for gjennom hodet mitt: Tenk om jeg ikke hadde sjekket det!….Men jeg gjorde nå det da, så ingen vits å dvele mer ved det……

Uten å skryte for mye vil jeg si at sånn pleier jeg å holde orden på, for er født strukturert, tror jeg…..og skjemamenneske og listoman…hehe…..Les gjerne om det HER.

Men jeg fikk plutselig litt mer fart på meg. Måtte jo rekke det i går kveld som jeg hadde tenkt å gjøre lørdag før jobb……Jeg har heldigvis også blitt mer fleksibel sånn med årene. Det med å ta ting på sparket altså. 

Så da rakk jeg heldigvis å legge meg i rimelig tid. For er det noe jeg er engstelig for, så er det å ikke få nok søvn. Da kan jeg fort bli både gretten og uforskammet stille…..ja, ganske enkelt zombie. 

Våknet før telefonen varslet “ståopp-tid” i dag tidlig, så bare velstand. Og da går jo morgenrutinen på skinner. Det var veldig fint å jobbe i dag. Hyggelige mennesker både innenfor og utenfor disken. Og julestemning, for apoteket er fylt opp med fine julegaver som kundene kan kjøpe. Apotek er ikke som det en gang var, skjønner du 🙂

Jeg skal jobbe noen timer hver dag neste uke også, på samme sted. Gleder meg til det. Jeg er ikke helt ordentlig pensjonist, som du skjønner. Jeg skrev om det i et tidligere innlegg HER.

 

#apotek #pensjonist #jobb #desember #vikar

 

10 kommentarer

Siste innlegg