Appelsin-and til middag😋


Nå presenterer jeg en rett som jeg ikke har laget selv. Jeg fikk det servert her om dagen. Eller rettere sagt en kveld i sjutida. Det var så godt at det fortjener litt omtale. Egentlig burde kokken ha blitt framsnakket med navn, men slik driver jeg ikke med her på bloggen uten å ha spurt om lov. Men å presentere appelsin-anda hans regner jeg med går greit.
Det var et herlig måltid sammen med 6 andre nabovenner.
Jeg kom da også på at det jammen er lenge siden jeg sjøl hadde andebryst til middag. Det skal ikke bli lenge før jeg prøver å lage det igjen. Kjempegod mat. Jeg pleier å lage appelsinsaus til.
Her fikk vi servert en brun saus med litt appelsin i, samt appelsinbåter og strimler av appelsinskall ved siden av.
I tillegg fikk vi kokte poteter og en frisk salat.

Dessert vart det også på denne hyggelige kvelden. Tiramisu med portvin til😋
Nå trengs det vel nødvendigvis ingen grunn til å møtes til et slikt måltid, men vi hadde faktisk en spesiell grunn.
Vi møttes for å diskutere den siste boka vi alle hadde lest, og da blir det alltid lagt like stor vekt på mat, drikke og prat om alt annet enn boka også i denne bokringen vår.
♦️
I slutten av mars 2020 hadde jeg faktisk et innlegg her på bloggen om nettopp andebryst. Jeg søkte på andebryst i arkivet og fant da dette:
Hva har jeg i fryseren mon tro? …..Andebryst (oppskrift)
Hvis du vil se hvordan jeg lagde den retten, kan du klikke deg inn på linken! Der får du framgangsmåte for steking av andebryst, samt hvordan jeg lagde appelsinsausen og rotgrønnsakene jeg valgte å servere til.
Mormors utrolige venninner.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg