To lekre smörgåstårtor.
Firkantete som de jo skal være, og passer utmerket som svar på helgeutfordringen til Margrethe-Utifriluft, mener nå jeg….
Utifriluft utfordrer på FIRKANTET
Disse to nydelige smørbrødtertene ble foreviget ved hjelp av kamera i det Herrens år 2007, og fortært rett etterpå. Stedet var Grycksbo i Dalarna hvor vi var så heldige å få delta på midtsommerfest.
Pynten sier nok mye om hva fyllet mellom lagene inneholdt.
Blant annet reker og røkelaks på den ene og spekemat på den andre. Sjøl om minnet om smaken er litt fjern nå etter drøyt atten år, husker jeg i hvert fall at det var veldig godt, og at jeg bestemte meg for å lage en slik sjøl en gang også.
Det skjedde først etter nesten 17 år.
Og den var rund.
Slik laget jeg smørbrødkaka til gjestene
Les hva Wikipedia skriver om smörgåstårta
DET var kakene sine det tenker jeg 🙂 Skikkelig gode smørbrød, firkantede og fine 🙂 Hi-hi
Ja, de var fine og gode😋
Det var smørbrød-kakene sine det!
Ja, absolutt helt perfekte😋